Câștigă un abonament de o lună I’Velo

Concurs radio
share

Mersul pe bicicletă este una dintre cele mai simple, mai sigure și mai eficiente căi de a avea grijă de noi și de a ne purta prietenos cu mediul. De asemenea, este și o modalitate care poate rezolva câteva dintre problemele majore într-un oraș aglomerat precum Bucurestiul: cele legate de sănătatea locuitorilor, calitatea aerului și decongestionarea traficului.

Există studii care arată că, dacă oamenii ar face o trecere masivă de la mașini la biciclete, între anii 2015 și 2050 s-ar economisi 24 de trilioane de dolari, iar emisiile de CO2 provenite din transportul urban de pasageri s-ar reduce cu 11%!

Așa că săptămâna asta, ca să fie totul mai simplu prin oraș, te premiem cu un abonament valabil pe o lună la I’Velo, serviciul de închirieri biciclete.  Tot ce trebuie să faci este să prinzi provocarea lansată de DJ-ii Virgin Radio Romania și să răspunzi pe WhatsApp la 0734.666.000.

I’Velo, un proiect de bikesharing, este solutia ideala pentru un oras mai curat si mai sigur pentru cetateni! Trebuie sa iei autobuzul sau metroul, unde vei sta inghesuit, ca sa te deolaezi prin oras? Te intelegem, nici noua nu ne place, dar avem o varianta: BICICLETA! E mai sanatos si sigur asa! Punem la bataie un abonament de o luna, la I’Velo!

Din rețeaua I’Velo fac parte 16 stații automatizate Urban, care sunt amplasate în cele mai importante și aglomerate zone centrale din oraș și sunt poziționate pe traseele cu aflux mare de călători: Piața Unirii – Alba Iulia, Centrul Vechi, Piața Operei, Piața Universității, Piața Revoluției, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Ch. De Gaulle, Arcul de Triumf, Zona Tunari, Kaufland Barbu Văcărescu, Agronomie Campus, Zona de Nord – City Gate, Sky Tower și acum Skanska Equilibrium si 4 centre RELAX (Tineretului – Gh Sincai, Metrou AVIATORILOR, IOR si Arcul de Triumf).

Regulamentul concursului.