Câștigă încredere și trăiește aventura în stil italian cu BOROTALCO și Virgin Radio Romania

Concurs radio
share

BOROTALCO și Virgin Radio Romania îți aduc aventura în stil italian direct în difuzoarele tale în această vară!

Timp de o săptămână, in fiecare lună de vară, realizatorii matinalului Virgin Radio Romania te provoacă la confruntări zilnice, 1 vs. 1, pline de adrenalină, și îți vor testa rezistența la stres, dar, desigur, și simțul umorului.

Lucurile sunt simple: trimiți un mesaj la 0734.666.000 atunci când auzi semnalul de concurs, iar dacă ești norocos, intri în direct cu matinalii Virgin Radio Romania. Dacă ne și demostrezi că faci față bine la stres și că ești și inventiv, BOROTALCO te premiază instant cu un „kit de vacanță” și cu șansa de a intra în cursă pentru premiul cel mare, o experiență în care să trăiești la maximum aventura.

Ne vom întâlni în fiecare săptămână și într-un LIVE pe Facebook din studio-ul Virgin Radio Romania, proaspăt renovat în culori italienești, lejere, de vară.

Cu o istorie de peste 140 de ani, BOROTALCO nu este doar un simplu deodorant anti-perspirant, ci este recunoscut ca fiind brandul #1 de deodorante din Italia, având la bază pudra de microtalc, verificată și testată constant, de proveniența 100% din mina italiana Turin Val Chisone.

Regulamentul Concursului