CÂȘTIGĂ CU BESTJOBS 100 DE EURO PENTRU BIROUL DE UNDE LUCREZI VARA ASTA!

Concurs radio
share

Spune-ne povestea ta de la primul job și câștigă cu BestJobs, la Virgin Radio Romania, un voucher pentru cumpărături de 100 de euro pentru biroul de unde lucrezi vara aceasta!
Oricât timp ar fi trecut de la experiența primului job, cu siguranță rămâne cu noi pentru totdeauna. Hai să ne-o povestești și nouă!

Ascultă-i pe Bogdan și Ionuț, dimineața la Virgin Radio Romania, și trimite-le prin WhatsApp la 0734666000 povestea ta de la primul loc de muncă.
Un moment memorabil, ce ți-a plăcut, ce te-a șocat sau ce lecții ai învățat! Prinde întrebarea zilnică lansată on air și răspunde în cel mult 10 minute, printr-un mesaj WhatsApp la 0734666000.

Câștigă zilnic cu BestJobs, la Virgin Radio Romania, un voucher de 100 euro pentru accesorii de birou. Și dacă vrei să dai jobul actual pe unul mai bun, hai pe  bestjobs.eu  și aplică la ce ți se potrivește!

Regulamentul concursului

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, BestJobs a fost implicată în transformarea și inovarea industriei de recrutare online și integrează astăzi tehnologii digitale de ultimă generație și servicii conexe recrutării pentru a oferi cele mai eficiente soluții de angajare, recrutare și de dezvoltare profesională și personală.

În orice moment, pe BestJobs sunt peste 4,6 milioane de profesioniști conectați la piața muncii, peste 25.000 de joburi și mii de freelanceri, agenți de recrutare, coachi, mentori, terapeuți, avocați și alte tipuri de specialiști.

BestJobs