BoxMaster Supreme. De mâncat cu poftă, nu cu grijă. Viața e mai gustoasă când e messy

Concurs radio
share

Pentru unii, placerea supremă este să savureze o mâncare pe care o iubesc (fie că vorbim de un burger, un BoxMaster supreme, un cordon bleu, un hummus cu lipie, o înghețată vegană sau o felie de tort ca la mama acasă). Pentru alții, plăcere înseamnă curățenie lună în casă, ordine dumnezeiască, periat haine și curățat scame, dat cu aspiratorul cel puțin zilnic și pornirea unui război hotărât împotriva firimiturilor și petelor!

Pentru aceștia din urmă, KFC și Virgin Radio au un mesaj: live a little! Carpe diem! Bucură-te de micile imperfecțiuni ale vieții! Fii pe bune, fă-ți pofta și lasă-te purtat de gustul noului BoxMaster Supreme, în ciuda messiness-ului. Lasă deoparte grija de a da bine în ochii celorlalți. Pentru că viața e plină de imperfecțiuni, accept-o așa cum e și bucură-te de pui #pebune de la KFC. You only live once!

Ascultă Virgin Radio și prinde semnalul de concurs! Ai la dispoziție 15 minute să ne trimiți un mesaj pe Whatsapp (scris sau vocal) în care să ne povestești despre cel mai mare « cleaning lover » sau « crumbs fighter » pe care îl cunoști! Fie că este soțul tău, sora, fiul sau soacra ta, nu contează!

Cele mai amuzante mesaje primite se aud la radio si sunt premiate cu cate 2 vouchere la KFC/per castigator, ca să poți să poți să mergi împreună cu persoana pe care ai nominalizat-o și să vă bucurați pe bune de gust, de savoare, de viață, fără să vă mai faceți griji, măcar pentru câteva minute, de posibilul haos al petelor/bucăților de mâncare cazute in jur!

Regulamentul concursului poate fi consultat chiar aici!