Black Friday devine BEAUTIFUL FRIDAY cu Estee Lauder la Virgin Radio Romania

Concurs radio
share

Pssst, am pregătit un super concurs pentru tine!

În fiecare zi de marți până vineri, Andreea Remețan le invită pe ascultătoarele sale (dar și pe ascultătorii curajosi) la un concurs despre frumusețe și iubire, două valori care „îmbracă” într-un mod inspirațional reducerile mult-așteptate de Black Friday.

În fiecare zi timp de 4 zile, după ora 10:00, Reme le invită pe ascultatoare să trimită pe Whatsapp la 0734.666.000 un mesaj SCRIS SAU AUDIO cu răspunsul la intrebarea: „Care e povestea ta de iubire cu produsele Estee Lauder?”. Altfel spus: cum si când ai descoperit brandul, ce produse te-au cucerit și cum? Cât de des le folosești și cui le mai recomanzi? Orice răspuns este binevenit, dar cele mai frumoase și inspiraționale mesaje care îi atrag atenția lui Reme vor fi premiate cu super cadouri Estee Lauder.

Dacă nu ai reușit să pui mâna pe premiu, află că BlackFriday a început la Estee Lauder, iar suprizele sunt cu adevărat mari!

Intră pe www.esteelauder.ro bucură-te de reduceri,  alege-ți produsele preferate la un super preț și beneficiază de transport gratuit.

Vezi ce surprize ți-au pregătit!

Regulamentul concursului.