ARATĂ-LE HATERILOR CĂ EȘTI BINE ÎN PIELEA TA ȘI CÂȘTIGĂ TRICOURI COOL CU SPRITE ȘI VIRGIN RADIO ROMANIA

Concurs radio
share

Haterii ți-au zis că ești rârâit, ochelarist, aragaz cu patru ochi, tocilar sau gras? Ai fost și tu atacat, luat în râs sau umilit pentru modul cum te îmbraci, rasă, orientarea ta sexuală sau chiar pentru pasiunile tale diferite de ale celorlalți? We know the feeling.

Dar cum ar fi să preluăm fiecare dintre noi puterea asupra vieții noastre și chiar să ne mândrim cu tot ceea ce ne face unici și diferiți?

Acceptă provocarea Virgin Radio Romania și urmează-le exemplul băieților noștri: transformă motivele pentru care ai primit hate în motive de mândrie, purtate « la vedere », pe un tricou cool.
Cum altfel să le arăți haterilor că ești bine în pielea ta dacă nu chiar purtând la vedere un mesaj cu trăsătura care te face special?

Tot ce trebuie să faci este să trimiți printr-un mesaj (audio, text, video) pe WhatsApp la 0734.666.000 sau să ne scrii într-un comment pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania, în live-ul din 26 iunie de la ora 8:30 care este particularitatea care te face diferit de ceilalți, pentru care ți-ai luat hate și pe care o vrei imprimată pe tricoul tău.

Cele mai inspiraționale, asumate și interesante 10 povești personale trimise concursului vor fi selectate și premiate cu tricouri cool și baxuri de Sprite.

Ia și tu exemplul lui Bogdan, Shurubel sau Ionuț și rămâi fresh în fața criticilor și a haterilor. Fii tu însuți, acceptă-ți diferențele și iubește-te așa cum ești.