Aplicația Cora îți aduce premii la Virgin Radio Romania

Concurs radio
share

Știm cu toții momentele alea în care am mers acasă fară drojdie sau fară cel mai important lucru după care plecasem. Cu toții am trecut prin momente incomode tocmai din cauză că am uitat să cumpăram ACEL produs.

Acum nu mai e cazul de certuri în familie, pentru că s-a lansat aplicația CORA, cel mai smart asistent al tău la cumpărături.

Cu aplicația CORA, faci shopping în magazin, cu viteza luminii, ajungând la produse mult mai repede, cu ajutorul hărții din app.

Dar ca să nu crezi că totul e doar o poveste frumoasă, descarcă aplicația CORA, așteaptă semnalul de concurs de la Virgin Radio Romania și trimite-ne pe Whatsapp la 0734.666.000 o poveste despre „cumpărături uitate de… neiertat„. Sigur, sigur sunt câteva care ți-au venit instant în minte.

Dacă ești norocos, Virgin Radio Romania și CORA Romania te premiază cu un card de cumpărături în valoare de 500 de lei.

Dacă și tu ești genul care are nevoie mereu să fie “tras de mânecă” atunci când merge la cumpărături pentru a nu rata nimic din cele necesare, dacă și tu vrei să faci cumpărături smart, eficiente și să profiți de cele mai noi oferte, descarcă acum aplicația mobilă CORA, disponibilă atât în App Store cât și în Google Play.

Regulamentul concursului.