Concurenții au pornit în cursa Asia Express

Celebrități, CoolNews
share

Lidia Buble, Alexandra Ungureanu, Cuza și Emi sunt o parte dintre concurenții care au pornit în cursa Asia Express.
Lidia împreună cu sora sa, Estera, Alexandra Ungureanu împreună cu mama sa și Cuza și Emi au acceptat provocarea și au plecat pe „Drumul Împăraților”.

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… Să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble.

„Asia Express e un proiect TV fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi să particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi încredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experiență a noastră împreună!”, povestește Alexandra Ungureanu.

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs”, a declarat Cuza de la Noaptea Târziu.

Articole similare

Red Parlament și Alexandra Ungureanu aduc „Cosmos”-ul în muzică

Red Parlament și Alexandra Ungureanu lansează piesa "Cosmos", o colaborare care îmbină vocile captiv...

Lidia Buble lansează „Roșu Nuclear", single-ul care te va scoate din rutină

Cu o ascensiune artistică permanentă, dar și schimbări autentice, Lidia Buble aduce publicului un no...

Lidia Buble și Fly Project lansează piesa „Oh La La”, un single super hot și efervescent

Lidia Buble, artista ce a cucerit, atât publicul din România, cât și cel internațional, alături de F...