Confidenţialitate

Concertul „Music For Hope”, al lui Andrea Bocelli, cel mai urmarit eveniment de muzica clasica din istorie

Celebrități, CoolNews
share

Pe 12 aprilie, prima zi a Pastelui catolic, intr-un moment in care lumea intreaga a ramas nemiscata, tenorul italian, Andrea Bocelli, a adus publicului o interpretare emotionanta, care a fost lansata in exclusivitate pe YouTube.
Momentul unic, care deja a intrat in istoria muzicii cu peste 2,8 milioane de oameni care au urmarit materialul in acelasi timp, a devenit si cel mai vizionat concert al unui artist de muzica clasica, de pe YouTube.

In doar 24 de ore, concertul video a adunat peste 28 de milioane de vizualizari, iar inainte de incepere, peste 1 milion de oameni au asteptat interpretarea inegalabila a indragitului tenor.
Mai mult de atat, concertul „Music for Hope” a ajuns pe primul loc in topurile YouTube (Trending, Charts), in tari precum UK, SUA, Italia, Canada, Spania, Argentina, Bolivia, Chile, Columbia, Costa Rica, Peru, Uruguay, Brazilia etc. In Romania, a ajuns pe pozitia a 15-a.

Evenimentul muzical a reprezentat un program de muzica sacra, intr-un moment de liniste totala, intr-un oras gol, cu restrictii legate de libera circulatie. Principalul scop a fost sa fie livrat catre public un mesaj de iubire, vindecare si speranta prin muzica, intr-o etapa a vietii cotidiene in care este nevoie de aceste lucruri.

Andrea Bocelli a declarat ca: „Sunt emotionat si incantat de multitudinea de reactii pozitive pe care le-am primit, care au fost peste asteptarile noastre. Pentru un artist, momentul de pe 12 aprilie este motivul pentru care a sacrificat o viata intreaga, pentru un credincios si un catolic, ca mine, a fost confirmarea zambetului cu care Dumnezeu s-a uitat catre noi, copiii lui. A fost o onoare incomensurabila si un privilegiu pentru mine sa-mi folosesc vocea ca ruga pentru milioane de oameni. Este un mic-mare miracol la care intreaga populatie a globului a fost protagonista si care imi confirma optimismul in ceea ce priveste viitorul lumii. Multumesc tuturor celor care au muncit timp de cateva saptamani, de la management pana la casa de discuri, si, in special, celor care au distribuit acest moment cu noi, pentru a ramane uniti.”

Articole similare

Concertul emoționant al lui Andrea Bocelli a fost urmărit pe Youtube de peste 26 milioane de oameni ...

Unul dintre cei mai apreciați artişti ai muzicii clasice, tenorul italian Andrea Bocelli a concertat...

Andrea Bocelli a cântat alături de fiul său live pe Instagram

Probabil unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți tenori ai lumii, Andrea Bocelli nu s-a lăsat mai...

Cum sună o colaborare Ed Sheeran-Andrea Bocelli - VIDEO

Asta chiar e .... e altceva! După colaboraea cu Beyonce, pentru "Perfect Duet", care a avut un ma...