Colaborare eveniment! Andra&Smiley – prima piesa impreuna: „Doar vina ta”

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Lansare-eveniment în industria muzicală din România! Andra este tatuatoare profesionistă și are brațul plin de tatuaje, iar Smiley este un designer vestimentar creativ. Rolurile atipice ale celor doi artiști sunt ipostaze din videoclipul piesei „Doar vina ta”, prima piesă împreună a celor mai importanți doi artiști din România, co-producție Andra Records și HaHaHa Production, mult așteptată și cerută de comunitățile lor. 

După 20 de ani de prietenie, proiecte comune muzicale și de televiziune, Andra și Smiley marchează prin „Doar vina ta” o premieră în relația și în carierele lor. „Este o piesă pe care am compus-o cu dedicație pentru Andra, nu este prima făcută de mine pentru ea, însă este prima pe care o cântăm împreună. Ne dorim de mult timp să scoatem o piesă amândoi și iată că momentul acesta mult așteptat a venit acum, după 20 de ani de prietenie și proiecte comune. Andra a cântat cu SIMPLU, noi doi facem de atâta timp „Românii au talent”, am lucrat împreună la „Vocea României” și la alte producții și tot căutam momentul potrivit pentru o piesă a noastră și iată că acum apare „Doar vina ta” care sperăm să cucerească.”, povestește Smiley, artistul care cântă, dar și semnează versurile și muzica noii piese alături de Șerban Cazan.

”Doar vina ta”, Andra feat. Smiley, este povestea perfectă de dragoste, cu început jucăuș și neașteptat, parcurs colorat în nuanțe senzuale și pecetetluire inevitabilă ca familie. „E despre dragoste și fericire. Despre o dragoste pură, despre persoana cu care te simți complet atât dimineața la cafea, cât și seara când ajungeți acasă și vă uitați la film. Este despre momentul acela în care realizezi că îți dorești mai mult de-o viață cu omul de lângă tine. Când am înregistrat-o am plâns, nu mi s-a mai întâmplat asta până acum. “Doar vina ta” este o melodie pe care o vei simți și asculta și tu cu nodul în gât și lacrimi în ochi.”, mărturisește Andra.

„O viață n-o să ne-ajungă, vreau două neapărat!”, apare tatuat de mâna Andrei pe corpul personajului principal masculin, pregătit să-și surprindă partenera cu o cerere în căsătorie. „Atunci când mi-e bine, e doar vina ta/Când eu nu știu dansul, tu schimbi muzica/Nu știu ce m-aș face dac-ai dispărea/Tu ești lumea toată și lumea-i a mea”, sunt versurile refrenului co-producției Andra Records și HaHaHa Production, a cărei producție muzicală este semnată de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu.

Clipul piesei „Doar vina ta” în care apar în rolurile principale actorii Ștefan Iancu și Daria Pentelie, cu palmares în teatru, producții tv și film românesc și internațional, este regizat de Iulian Moga, după un scenariu scris de Ramon Laurențiu Militaru și cu producția semnată de HaHaHa Video Production.

Articole similare

Andra Tradițional 2 SOLD OUT la Londra, pe OVO ARENA Wembley. Cine sunt românii din spatele evenimen...

Evenimentul din 17.03.2024 a fost istoric și a adunat peste 12.500 de participanți din Anglia, Itali...

The Motans și Andra colaborează pentru prima dată - ,,Înapoi în viitor”

Piesa ,,Înapoi în viitor" este o explozie de emoție și pasiune, în care The Motans și Andra se unesc...

Smiley lansează „Culoarea ta”, o piesă în toate culorile iubirii

În prima zi a celui mai vesel și romantic anotimp din an, Smiley lansează „Culoarea ta”, o piesă în ...