Confidenţialitate

Codin Maticiuc a susținut o conferință de presă alături de Nuțu Cămătaru despre cartea „Dresor de lei și de fraieri” [VIDEO]

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Codin Maticiuc a susținut astăzi, începând cu ora 13, o conferință de presă alături de Nuțu Cămătaru despre cartea „Dresor de lei și de fraieri”. Această conferință a fost transmisă live și pe YouTube, iar cei doi au răspuns atât întrebărilor venite din partea jurnaliștilor care au fost prezenți în sală, cât și întrebărilor adresate de către cei care urmăreau conferința pe internet. 

Va fi probabil prima și ultima dată când el va purta un dialog deschis cu voi și presa”, a menționat Maticiuc în descrierea clipului de pe YouTube.

Aceasta este cartea mea. O carte la care am lucrat în ultimii 5 ani de zile. Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-ma la Miami, pe prima pagină a ziarului Miami Herald era Nuțu Camataru. Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea. 5 ani de zile am stat pe lângă el de la nunti și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru „Inamicul Public Numărul Unu„, a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de Instagram.

Nuțu Cămătaru a declarat că nu va răspunde la întrebările care nu sunt legate de carte și că este prima conferință de presă: „Să fie așa, un pic de amiciție. N-am făcut niciodată nicio conferință de presă, eu am fost mai mult prin sălile de judecată.

Cartea scrisă de Codin Maticiuc despre viața lui Nuțu Cămătaru poate fi precomandată deja și costă 49,99 lei.

 

sursa foto: YouTube

Articole similare

Cinematografia românească, premiată la Gala Gopo

Evenimentul anului din cinematografia românească s-a produs marți seara, în București. Cea de-a XV-a...

Miami Bici, în TOPUL all-time al celor mai vizionate filme din România

Miami este, fără înfoială, cel mai apreciat film românesc din ultima perioadă. Datele arată că, î...

,,Faci sau Taci”, primele imagini de la filmări, cu două luni înainte de lansarea în cinematografe...

Este pentru prima dată când un film românesc face publice imaginile de pe set, prin realizarea unei ...