Confidenţialitate

Coca-Cola Romania donează bani pentru echipamente medicale, precum și băuturi pentru spitale și centre de carantină

NEWS
share

Cele două companii care reprezintă Sistemul Coca-Cola în România (Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România) au donat 100.000 de euro Crucii Roșii Române. Fondurile vor fi folosite de organizația noastră pentru achiziționarea de echipamente medicale și materiale necesare în această perioadă, pentru a preveni infecția cu Coronavirus: măști de protecție, săpun, dezinfectant de mâini, șervețele și alte produse de igienă. Acestea sunt destinate spitalelor și centrelor de carantină din țară.

Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România au donat și o cantitate semnificativă de băuturi, în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Produsele acoperă necesarul pentru o lună al spitalelor de boli infecțioase din țară specializate în tratarea Covid-19 și al centrelor de carantină.

Băuturile vor ajunge la personalul medical și auxiliar, pacienți și cei găzduiți în centrele de carantină cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie din toată țara.

Contribuția Sistemului Coca-Cola susține eforturile autorităților romane de combatere a efectelor pandemiei COVID-19, ajutând misiunea personalului medical, aflat în prima linie a acestei lupte, precum și demersurile de prevenire a răspândirii bolii.

“Trecem printr-o perioadă în care este mai important ca oricând să rămânem uniți, solidari și implicați. Cei care luptă cu efectele acestei pandemii, de la autorități, instituții, ONG-uri, voluntari și pacienți, până la fiecare român care se adaptează unei situații cu totul noi, toți au nevoie de tot sprijinul pe care-l putem oferi.

Salutăm eforturile tuturor celor implicați în această luptă, fiecare inițiativă care susține aceste demersuri și rămânem alături de comunitatea din care facem parte, continuând să ajutăm într-o perioadă în care avem nevoie, mai mult ca oricând, să putem conta unii pe ceilalți.”, au declarat reprezentantii Sistemului Coca-Cola în România.

“Mulțumim Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România pentru donația generoasă. Datorită acestui ajutor financiar vom putea sprijini mai multe spitale cu echipamente medicale necesare în această perioadă. De asemenea ne bucurăm să putem asigura apă și băuturi răcoritoare personalul din unitățile medicale”, a declarant Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

Articole similare

6IX9INE provoacă rapperii să doneze câte 100.000 de $ pentru a ajuta comunitățile afectate de COVID-...

Născut în Brooklyn, 6IX9INE, îi provoacă pe ceilalți rapperi să doneze câte 100.000 de $ către comun...

Trei luni și-a așteptat pe holul unui spital stăpânul care a murit de Covid 19

Un câine, pe nume Xiao Bao care se traduce prin ”micuţa comoară”, şi-a aşteptat stăpânul în holul un...

Ce idee a găsit un britanic pentru îmbrățișările în timpul pandemiei - VIDEO

Nimic nu se simte mai bine zilele acestea decât o îmbrățișare strașnică. Un britanic de 29 de ani...