Cluburile de noapte din Ibiza se redeschid de săptămâna viitoare

CoolNews, Muzică
share

Deși se pare că situația infectărilor nu este foarte roz în România și în mare parte din lume, oamenii de afaceri din Ibiza se pregătesc să redeschidă celebrele cluburi de noapte. Am avea pe unde să mergem să ne distrăm dacă rămânem fără petreceri. 

În data de 8 octombrie, cluburile din Ibiza se vor redeschide și vor avea undă verde la petreceri, conform ultimului comunicat venit din partea autorităților. Anunțul a venit ieri și pe lângă vestea cea bună, a adus și câteva condiții.

Astfel, în cluburile din Ibiza se va putea intra doar pe baza certificatului verde care demonstrează că ești vaccinat, va trebui să porți masca de protecție indiferent dacă dansezi sau nu, iar băuturile vor putea fi servite doar dacă stai jos, la masă.

Cluburile se vor deschide la o capacitate de 75%, iar petrecăreții sunt așteptați începând cu 8 octombrie, la ora 5 dimineața. Deși nu se compară cu viața de noapte cu care era obișnuită insula, patronii spun că este un pas înainte. Patronii mai au de decis doar dacă vor vrea să deschidă sau nu.

Responsabilitatea pe care noi o avem de acum, a fost deja demonstrată. Le vom cere atât partenerilor, cât și clienților noștri să fie responsabili, ca împreună să nu mai dăm înapoi”, a declarat un patron al unui club din Ibiza pentru MixMag.

În acest moment, viața de noapte din Ibiza se petrece afară, sau în spații deschise. Pe 15 septembrie, restricțiile legate de adunările publice pe timp de noapte au fost ridicate, tocmai pentru a permite grupurilor mari să se adune și să petreacă. De asemenea, doar grupurile de maxim 8 persoane au voie să stea împreună în incinta barurilor sau a restaurantelor.

Ibiza s-a întors la normal, practic. Avem o flexibilitate importantă în măsuri, dar distanța socială și masca de protecție vor rămâne în continuare”, a declarat un purtător de cuvânt al Guvernului.

Articole similare

Antonia lansează ”Ibiza”, piesa care prelungește vara

Chiar dacă zilele de vară au trecut, muzica menține energia bună a zilelor toride și cu siguranță, n...

Neymar testat pozitiv cu COVID-19

Neymar a fost testat pozitiv cu noul Covid-19. Anunțul a fost făcut chiar de PSG - clubul de fotbal...

Un DJ din Ibiza a regretat că a pus ”Despacito” de 10 ori în aceeași noapte

”Despacito”, piesa portoricanului Luis Fonsi, a provocat nebunie într-un club de noapte din Ibiza. ...