Confidenţialitate

ClubHouse Android

CoolNews, Tech
share

Clubhouse este acum oficial și pe Android! Aplicația socială a momentului nu mai este rezervată doar posesorilor de iPhone, iar o primă variantă de Clubhouse pentru Android a fost publicată pe GooglePlay, unde te poți înscrie pentru a primi acces la varianta de test. Peste 100.000 de descărcări are aplicația în primele zile de la publicarea în Google Play.

Totuși, nu este suficient să instalezi aplicația Clubhouse pe Android, mai trebuie în continuare să ai și o invitație pentru a o putea folosi.

Click aici pentru a descărca Clubhouse pe Android

Aplicația Clubhouse nu este însă compatibilă cu toate modele de telefoane Android și am observat că în store modelele mai vechi de telefoane Android nu au acces la versiunea de test actualizată pe 14 mai. Dacă nu ai o invitație pentru Clubhouse pe Android, poți folosi aplicația pentru moment ca să-ți rezervi un username:

ClubHouse este o rețea socială pentru moment exclusiv audio. Compania se descrie ca fiind „un alt model de aplicație social media, bazat pe voce, care permite tuturor să interacționeze, să spună povești, să își depăneze amintirile sau să cunoască oameni interesanți de pe tot globul.”

Altfel spus, e ca și cum ai „migra” între podcasturi live, dar cu oameni pe care îi cunoști sau cărora vrei să le auzi opiniile.

ILUSTRAȚIE: William Krause / Unsplash

Articole similare

Peste 5 milioane de utilizatori de Android s-au înscris în ClubHouse

O primă variantă de Clubhouse pentru Android a fost publicată pe GooglePlay în mai. După doar două s...

Mii de părinţi din Olanda dau în judecată TikTok și cer despăgubiri

Mii de părinţi olandezi dau în judecată TikTok și cer despăgubiri pentru copiii lor. Motivul, pla...

INSTAGRAM: Ai like-urile la vedere doar dacă vrei. Opțiune nouă

Ai like-urile la vedere doar dacă vrei. Instagram lansează o opţiune care îți permite să ascunzi ...