Clotilde Armand a depus plângere penală privind fraude la vot și cere renumărarea voturilor

CoolNews, NEWS
share

Primarul sectorului 1 din București, Clotilde Armand a depus plângere penală privind fraude la vot și cere renumărarea voturilor. Candidata USR susține că la o secție de votare au fost desigilați saci cu buletinele de vot și că urna mobile a fost trimisă și la persoane fără discernământ. Ipoteza fraudelor e respinsă însă de candidatul PNL, George Tuță care se declară câștigătorul alegerilor. Rezultatele parțiale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă arată că George Tuță are un avans de peste 600 de voturi în fața lui Clotilde Armand de la USR, scrie europafm.ro.

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand a depus plângere penală împotriva reprezentantului PSD în Biroul Electoral al Sectorului 1, despre care spune că a fost prins pe holul secției de votare de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară cum desigila saci cu buletinele de vot, împreună cu mai mulți membri ai secției de vot.

Încă nu s-au afișat rezultatele finale, dar Clotilde Armand a cerut Biroului Electoral din sectorul 1 renumărarea voturilor și spune că va solicita totodată anularea voturilor cu urna mobilă. Candidata USR susține că reprezentantul PSD a mers cu urna mobilă și că aceasta a ajuns și la mai multe persoane care nu au discernământ.

ȘTIREA INTEGRALĂ PE EUROPAFM.RO.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Țara europeană în care se va vota la alegeri de pe telefonul mobil. Cum se poate

Pe măsură ce românii se pregătesc să meargă la urne pentru a-și exprima opțiunile electorale, Estoni...

Mai multe vedete reacționează la un documentar de scurt-metraj lansat de Parlamentul European

Peste doar câteva săptămâni, în perioada 6-9 iunie, Uniunea Europeană va fi scena unuia dintre cele ...

[BREAKFAST] Primăria care a decis să le ofere 1000 de euro tuturor celor cu venituri mici. Viața oam...

Austin a fost primul oraș din Texas care a lansat un program de venit garantat finanțat de contribua...