Clip viral cu Puya la Bârlad. Zeci de sneakerși i-au fost aruncați pe scenă

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Dragoș Gărdescu, alias Puya, este unul dintre cei mai ascultați rapperi din România, la acest moment. Solistul din trupa „La Familia” este pe val și face furori în concertele suținute prin țară.

De curând, artistul a susținut un concert la Zilele Culturale ale Bârladului, iar, la un moment dat, fanii prezenți în număr foarte mare au început să arunce cu pantofi, adidași, sandale și tot ce mai purtau în picioare! Scena s-a umplut în câteva minute de încălțări, fanii implorându-l pe artist să le dea autografe pe ele.

Nu mă stresează pozele și autografele…În ziua când n-o să vrea nici dracu o poză sau un autograf de la mine, abia atunci o să încep să fiu stresat.

Chiar dacă nu am timp să semnez toate hârtiile și să fac toate pozele, faptul că oamenii mă susțin, se gândesc la mine și mă apreciază și după 25 de ani de cântat, fie că au 15, fie 25 sau chiar 40+ e o binecuvântare pe care o simt în suflet și e dincolo de beneficiile materiale.

Nu puține au fost dățile când în cele mai negre zile ale mele am fost oprit pe stradă și încurajat de acești «necunoscuți» care te cunosc câteodată mai bine decât tine.

La sfârșitul zilei, ei sunt familia mea extinsă și sper din tot sufletul să nu îi dezamăgesc, deși oamenii sunt tot oameni, să nu uităm! Chiar dacă apar pe scenă și cântă… muzica unește oameni, nu e totul despre view-uri, topuri, statistici si followeri”, a declarat Puya pentru Click!

 

sursa foto: Daniel Robert Dinu/Gigxels

Articole similare

Cabron feat. Smiley și Puya - „Departe de apus”, o piesă-combustibil pentru un vis atins

Artiștii Cabron, Smiley și Puya marchează 20 de ani de prietenie și de drum comun în industria muzic...

Puya și Antonia știu ,,Cum se împarte dragostea”

Înarmați cu ironia la purtător, doi dintre artiștii noștri preferați, Puya și Antonia, colaborează d...

Nicole Cherry și Puya ridică ,,Paharul sus” pentru prima lor colaborare

Nicole Cherry și Puya au lansat single-ul ,,Paharul sus” cu videoclip oficial, marcând astfel prima ...