30 de clienți și angajați IKEA au petrecut o noapte în magazin din cauza unei furtuni de zăpadă

CoolNews, NEWS
share

Cui nu-i place să dea o tură prin IKEA și să viseze la mobilierul din noua casă? Dar cum ar fi să petreci o noapte acolo?

Ar putea să ne povestească foarte ușor cei 6 clienți și aproximativ 20 de angajați care nu au avut de ales și au fost nevoiți să-și petreacă noaptea în magazinul din Aalborg, Danemarca, după o furtună de zăpadă care a lovit miercuri.

Aproximativ 30 de centimetri de zăpadă s-au depus în timp ce făceau cumpărături înăuntru, iar condițiile meteorologice erau prea dure pentru a încerca să plece spre casă, așa că au profitat de ocazia rară de a petrece o noapte în magazin.

De asemenea, li s-a oferit șansa perfectă de a testa gama de mobilier, deoarece clienților li s-a permis să-și aleagă în care dintre paturi să se culce.

https://twitter.com/spidsnoegenhat/status/1466498927637708807?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1466498927637708807%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fvirginradio.co.uk%2Fentertainment%2F40396%2Fikea-customers-trapped-inside-store-after-getting-snowed-in

Managerul magazinului – Peter Elmrose, a declarat pentru ziarul danez Ekstra Bladet: „Am dormit în zona în care expunem mobilierul și în showroom-ul nostru de la primul etaj, unde avem paturi, saltele și canapele extensibile”.

De asemenea, au deschis porțile și pentru lucrătorii din magazinul de jucării de alături, care s-au trezit și ei blocați din cauza furtunii de zăpadă.

Managerul magazinului de jucării, Michelle Barrett a spus: „Este mult mai bine decât să dormi în mașina cuiva. A fost frumos, cald și suntem fericiți că ne-au lăsat să intrăm. Am râs de situație pentru că cel mai probabil nu o vom mai experimenta vreodată”.

Este cu siguranță o noapte pe care nu o vor uita prea curând, deși ne întrebăm cât de ușor a fost să găsească toaleta în miezul nopții…

Articole similare

De ce apar certuri în cuplu la Ikea? (AUDIO)

Psihologii și cercetătorii spun că sunt mari riscuri să ai discuții în contradictoriu cu partenerul ...

S-a lansat catalogul IKEA 2021

Ediția catalogului IKEA 2021 marchează cea de-a 70-a aniversare și va fi disponibil doar într-un for...

IKEA fabrică măști de protecție contra coronavirusului

Gigantul suedez IKEA produce măști și alte echipamente de protecție pentru spitale, alăturându-se un...