Cleopatra Stratan aduce în playlisturi primul său single din 2024: „M-ai îndrăgostit”

CoolNews, Muzică
share

Cleopatra Stratan, recunoscută pe plan internațional pentru vocea sa uimitoare și stilul muzical distinctiv, începe anul 2024 cu o piesă aparte ce va cuceri inimile ascultătorilor. „M-ai îndrăgostit” este un amestec sublim de versuri sensibile puse pe acorduri muzicale ce vor stârni emoții profunde și vor conecta oamenii într-un mod unic. Cu o maturitate vocală și artistică evidentă în „M-ai îndrăgostit”, Cleopatra Stratan continuă să-și spună povestea frumoasă de dragoste pe care o trăiește, iar muzica și versurile poartă semnătura artistei alături de Edward Sanda.

„«M-ai îndrăgostit» este una dintre piesele mele preferate și cu siguranță are cel mai frumos videoclip pe care l-am avut vreodată! Este despre cei care se îndrăgostesc și care vor să fie iubiți, despre acel sentiment puternic și unic după care tânjesc toți. Videoclipul ecranizează intensitatea sentimentelor la nivel «spațial». Îi mulțumesc soțului meu, Edward, pentru piesa asta superbă și, desigur, lui Silviu Mîndroc pentru imaginea videoclipului!”, povestește Cleopatra.

Artista a cucerit publicul cu muzica sa de la o vârstă foarte fragedă, iar din anul 2008 are propria ei păpușă. În anul 2009, Cleopatra este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. După mai multe single-uri de succes printre care și „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Eu m-am pierdut”, „La ușa mea”, „Dragoste, vă rog” (alături de Edward Sanda) și „Cel puțin o veșnicie”, au urmat „Vorba de tine”, o baladă emoționantă despre iubire, dar și „În dreapta mea” și „Vremea de iubit” (alături de Edward Sanda).

Articole similare

Cleopatra Stratan lansează „Știu că ți-e dor", o piesă cu un mesaj puternic despre dor și nostalgie...

Cleopatra Stratan, una dintre cele mai îndrăgite și talentate artiste din România, lansează „Știu că...

Colaborare inedită: Cleopatra Stratan și Cristian Porcari lansează „Închide ușa"

„Închide ușa” este numele celui mai nou single pe care Cleopatra Stratan îl prezintă publicului, o c...

Edward Sanda și Cleopatra Stratan lansează „Cu pistolul la tâmplă"

După experiența „America Express”, Edward Sanda și Cleopatra Stratan continuă călătoria muzicală și ...