Confidenţialitate

Cine sunt principalii favoriți la MTV Video Music Awards – VIDEO

CoolNews, Muzică
share

Cardi B conduce în topul nominalizărilor la MTV Video Music Awards, după un an de succes în care a reuşit să se impună ca una dintre cele mai apreciate rapperițe.

Cântăreața a obținut 10 nominalizări, la toate categoriile importante, inclusiv cel mai bun artist și cel mai bun debut, dar și la cel mai bun videoclip pentru colaborarea cu Bruno Mars la clipul „Finesse”.

Cu numele de scenă „The Carters”, cuplul BeyonceJay-Z are 8 nominalizări pentru videoclipul „APES**T”, filmat în interiorul muzeului Luvru din Paris, având pe fundal unele dintre cele mai renumite opere de artă din lume.

Childish Gambino, numele de scenă al actorului Donald Glover, are șanse să plece acasă cu 7 trofee pentru videoclipul „This Is America”, în care abordează tema identității populației de culoare și a brutalității polițiștilor.

Ed Sheeran are 4 nominalizări printre care la piesa anului cu balada romantică „Perfect”, devenită un hit mondial.

Taylor Swift a obținut doar 3 nominalizări, toate în categorii tehnice, pentru „Look What You Made Me Do”, cu toate că albumul său, „Reputation” a fost cel mai bine vândut disc în Statele Unite în 2017.

Lista completă pentru cel mai râvnit trofeu, cel pentru videoclipul anului, îi include, pe lângă Cardi B și Bruno Mars, The Carters și Childish Gambino și pe Ariana Grande (No Tears Left to Cry), Camila Cabello (Havana) și Drake (God’s Plan).

Câștigătorii VMA vor fi aleși, în mare parte, prin votul publicului și vor fi anunţați în cadrul unei ceremonii faimoase pentru nonconformism și extravaganță, care va fi transmisă în direct din New York pe 20 august.

Articole similare

Cine sunt favoriții galei MTV Video Music Awards - VIDEO

Au fost anunțate nominalizările pentru gala MTV Video Music Awards care se va desfășura în New Jerse...

Record de nominalizări pentru Game of Thrones la Emmy

Ultimul sezon din Game of Thrones a primit 32 de nominalizări la cea de a 71-a ediție a galei premii...

Post Malone are ocazia de a ridica ratingul din acest an la MTV Awards

E oficial! Post Malone va fi unul dintre starurile ce vor acapara scena de la MTV Awards. El va c...