Confidenţialitate

Cine sunt principalii favoriți la MTV Video Music Awards – VIDEO

CoolNews, Muzică
share

Cardi B conduce în topul nominalizărilor la MTV Video Music Awards, după un an de succes în care a reuşit să se impună ca una dintre cele mai apreciate rapperițe.

Cântăreața a obținut 10 nominalizări, la toate categoriile importante, inclusiv cel mai bun artist și cel mai bun debut, dar și la cel mai bun videoclip pentru colaborarea cu Bruno Mars la clipul „Finesse”.

Cu numele de scenă „The Carters”, cuplul BeyonceJay-Z are 8 nominalizări pentru videoclipul „APES**T”, filmat în interiorul muzeului Luvru din Paris, având pe fundal unele dintre cele mai renumite opere de artă din lume.

Childish Gambino, numele de scenă al actorului Donald Glover, are șanse să plece acasă cu 7 trofee pentru videoclipul „This Is America”, în care abordează tema identității populației de culoare și a brutalității polițiștilor.

Ed Sheeran are 4 nominalizări printre care la piesa anului cu balada romantică „Perfect”, devenită un hit mondial.

Taylor Swift a obținut doar 3 nominalizări, toate în categorii tehnice, pentru „Look What You Made Me Do”, cu toate că albumul său, „Reputation” a fost cel mai bine vândut disc în Statele Unite în 2017.

Lista completă pentru cel mai râvnit trofeu, cel pentru videoclipul anului, îi include, pe lângă Cardi B și Bruno Mars, The Carters și Childish Gambino și pe Ariana Grande (No Tears Left to Cry), Camila Cabello (Havana) și Drake (God’s Plan).

Câștigătorii VMA vor fi aleși, în mare parte, prin votul publicului și vor fi anunţați în cadrul unei ceremonii faimoase pentru nonconformism și extravaganță, care va fi transmisă în direct din New York pe 20 august.

Articole similare

Cine e nominalizat la Premiile Gopo 2021

87 de filme românești, lansate în cinematografe, festivaluri naționale și internaționale sau pe plat...

BRIT AWARDS: Dua Lipa, nominalizată la trei categorii

Dua Lipa e pe val. Cântăreața a fost nominalizată la trei categorii pentru Brit Awards. Este vorb...

Netflix și Amazon, cele mai multe nominalizări la premiile date de Sindicatul Producătorilor America...

Daaa, există premii și pentru producătorii americani. Așa că Netflix şi Amazon au primit cele mai mu...