Cine sunt marii favoriți la „Românii au talent”, după cotele de la casele de pariuri

Celebrități, CoolNews
share

Sezonul 11 al show-ului Românii au talent 2021 se apropie de sfârșit, iar diseară vom afla care dintre cei 11 finaliști va pleca acasă cu marele premiu de 120.000 de euro.

Înainte de finala Românii au talent, casele de pariuri au înregistrat un interes crescut din partea fanilor concursului de la PRO TV, iar BetFair a făcut chiar un clasament cu marii favoriți la titlul „Românii au talent”.

Cei mai talentați români au fost aleși, dar numai unul va câștiga marea finală a sezonului 11 a show-ului. După aproape patru luni în care jurații și spectatorii au fost martorii unor numere impresionante din partea concurenților, e momentul ca unul singur să fie desemnat câștigător.

Ghintan Ion Mihai (GIM) este unul dintre marii favoriți, conform bookmakerilor, având prima șansă să fie desemnat cel mai talentat român în acest sezon. GIM a impresionat juriul prin muzica sa, care are o strânsă legătura cu povestea lui de viață.

Tânărul în vârstă de 20 de ani provine din Timișoara, este muncitor în construcții și a fost abandonat la numai 9 luni într-un orfelinat, însă în muzică el a descoperit marea sa pasiune și acum încântă publicul la „Românii au talent”.

Cota de 1.91 oferită de Betfair îl plasează pe GIM ca unul dintre cei mai importanți concurenți în marea finală. Timișoreanul s-a calificat în semifinale după ce Florin Călinescu i-a recompensat numărul cu un Golden Buzz într-un moment emoționant.

GIM
va înfrunta în finală alți 10 concurenți care au impresionat în acest sezon, printre care și grupuri sau numere străine precum Art of Robots (cotă 21.0) sau Remi Martin. Cei patru componenți ai grupului Art of Robots, sunt din Kârgâstan, începând să colaboreze doar în urmă cu câteva luni, cunoscându-se pe Internet.

Remi Martin este, la rândul lui, venit la „Românii au talent” din Germania, acolo unde a studiat actoria, evoluând și la circ și practicând baletul.

Acrobatul a încântat publicul cu numerele sale care îmbină elemente din toate aceste domenii, însă nici el nu e considerat unul din marii favoriți, conform cotelor Betfair, care îl plasează în urma Art of Robots ca șanse de victorie (cotă 26.0).

Marea finală a sezonului 11 din „Românii au talent aduce în fața publicului numere de magie (Magitot este cotat cu a șasea șansă de către Betfair – cotă 15.0), acrobații, muzică și nu numai, dar un singur număr va câștiga premiul de 120.000 de euro.

Marea Finală „Românii au talent este transmisă de Pro TV de la ora 20:30.

FOTO: PRO TV

Articole similare

Ilinca Stan, tânăra pe care publicul a urmărit-o pe scena Românii au talent, lansează piesa de sezon...

Ilinca Stan, tânăra de 12 ani pe care publicul a urmărit-o în cadrul emisiunii Românii au talent, un...

O mai ții minte pe Eva Timush, finalista „Românii au talent”? Cum arată și ce face acum?

Eva Timush, finalista “Românii Au Talent”, care a fost la un pas să revendice cei 120.000 de euro în...

Florin Călinescu nu va mai fi în echipa ”Românii au talent”

Florin Călinescu anunță că nu va mai fi în echipa ”Românii au talent”, dar și că renunță la colabora...