Confidenţialitate

Cine sunt marii câștigători de la Oscar – VIDEO

Bogdan, Shurubel & Ionuț, CoolNews
share

Noapte cu mii de emoții la Los Angeles unde la Dolby Theatre s-a desfășurat cea de a 91-a ediție a premiilor Oscar.

Cel mai bun film a fost desemnată povestea de prietenei din ”Green Book”! 

Cum era de așteptat, Rami Malek a luat Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol principal, pentru interpretarea lui Freddie Mercury în ”Bohemian Rhapsody”.

Filmul care spune povestea formației Queen a încasat în total 4 premii Oscar, inclusiv cele pentru cel mai bun montaj, cel mai bun montaj de sunet și cel mai bun mixaj de sunet.

În competiția actrițelor a ieșit învingătoare Olivia Colman, pentru rolul principal din ”The Favourite”.

Premiile pentru roluri secundare au ajuns la Regina King, pentru interpretarea din ”If Beale Street Could Talk” și la Ali Mahershala, pentru rolul din ”Green Book”!

Oscarul pentru cel mai bun regizor a mers la Alfonso Cuaron pentru regia peliculei alb-negru ”Roma”, film care a mai luat trofee la secțiunea cel mai bun film străin și cea mai bună imagine.

Lady Gaga a izbucnit în lacrimi în momentul în care a urcat pe scenă pentru a primi Oscarul pentru cel mai bun cântec original.

”BlacKkKlansman” a câștigat Oscarul pentru cel mai bun scenariu adaptat, în timp ce trofeul pentru cel mai bun scenariu original a intrat tot în contul producătorilor ”Green Book”!

Filmul cu primul supererou de culoare de la Marvel, ”Black Panther” s-a impus în competiția celor mai bune coloane sonore, dar și la secțiunile cea mai bună scenografie și cele mai bune costume.

”Vice”, povestea fostului vicepreședintele american Dick Cheney, a primit un Oscar pentru cel mai bun machiaj și cea mai bună coafură.

”Spider-Man: Into The Spider-Verse” a câştigat Oscarul pentru cel mai bun lungmetraj de animație, iar cele mai bune efecte vizuale au fost desemnate cele din producția ”First Man”!

Articole similare

THE CONCERT Drive-In, amânat din cauza condiţiilor meteo

Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen, INNA, Irina Rimes, The Motans, Azteca & IAN, Killa Fon...

Ian și Oscar - probleme în paradis?

Ian și Oscar pare că s-au certat și își aruncă săgeți pe Instagram prin intermediul story-urilor. Sp...

Cel mai cunoscut site pentru adulți va lansa primul film documentar al platformei

Un film documentar realizat de artista Leilah Weinraub va fi lansat pe cel mai cunoscut site pentru ...