Confidenţialitate

Cine sunt câștigătorii Triadei MTB 2020

CoolNews
share

Prima competiție de 4 zile organizată vreodată în cadrul Triadei MTB a reprezentat o provocare pentru participanți dar și pentru organizatori. A fost de asemenea cel mai amplu eveniment de mountain bike din acest sezon competițional.

4 zile de concurs, 4 probe diferite, peste 150 de kilometri parcurși pe poteci și drumuri din împrejurimile Avrigului ar fi câteva din cifrele relevante ale competiției.

După cele 4 zile 29 de competitori au reușit să termine toate etapele. Locul 1 în clasamentul general a fost ocupat de Lucian Logigan (CSU Scott ProCycling) care de altfel a câștigat toate cele 4 etape. El a fost urmat de Bogdan Duca (Dinamo BikeXpert Superbet) și Roberto Burța (CSU Scott ProCycling).

În ce privește sportivii amatori clasamentele pe grupe de vârstă au arătat astfel:

19 – 29 ani

Locul 1 – Adrian Mărășescu

Locul 2 – Gabriel Ivanov

30 – 39 ani

Locul 1 – Florin Mureșan

Locul 2 – Cristian Mircioi

Locul 3 – Csongor Laszlo

>40 ani

Locul 1 – Marius Ionașcu

Locul 2 – Răzvan Preda

Locul 3 – Augustin Vlaic

Sâmbătă pe traseul de XCO amenajat în grădina Palatului Brukenthal și în zona centrală a orașului s-a defășurat etapa a 3-a Cupei Naționale de Copii cu o participare foarte numeroasă a acestora, peste 100 de copii între 4 și 14 ani, și concursuri pentru Cadeți și Juniori.

Duminică s-au aliniat la start aproape 350 de concurenți pe cele 3 trasee, de 20, 43 și 68 km. Competiția de 68 de kilometri în format XCM a contat și ca a 3-a etapă a Cupei Naționale a României de XCM.

În clasamentul general al Cupei, Lucian Logigan (CSU Scott ProCycling) trece pe primul loc la egalitate de puncte cu Bogdan Duca (Dinamo BikeXpert Superbet) dar cu mai multe victorii.

Rezultatele complete pot fi vizualizate pe https://triadamtb.ro/avizier/.

Triada MTB Avrig a fost organizată de Scott ProCycling Romania, sub egida Federației Române de Ciclism.

Triada MTB Avrig 2020

Triada MTB 2020 s-a încheiat exact așa cum trebuia. 4 zile de concurs, 4 probe diferite ale mountain biking-ului. Sperăm că v-a plăcut și vă așteptăm la anul!Triada MTB 2020 has ended on the right way. 4 days of racing, 4 different mountain biking formats. We hope you liked it and we are waiting for you again next year!Zuzu Fit Tiemme Romania URGO Romania OPTcycling SCOTT Sports Mapei Romania Geiger Unternehmensgruppe PowerBar AVstore.ro Shimano-MTB Kenda Tires Europe Polar ActionSport Primăria Orașului Avrig Palatul Brukenthal Avrig Virgin Radio Romania

Posted by Triada MTB on Sunday, 20 September 2020