Confidenţialitate

Cine sunt actorii noi din ”The Witcher: Blood Origin”

CoolNews, Filme
share

Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii ”The Witcher”, ”Blood Origin” va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

”The Witcher: Blood Origin” va avea șase părți și este o serie limitată live-action și un prequel al serialului ”The Witcher”.

Netflix le prezintă pe Michelle Yeoh în rolul lui Scían și pe Sophia Brown (Giri/Haji, The Capture, Marcella) în rolul lui Éile, în viitoarea serie ”The Witcher: Blood Origin”.

Scían este ultima din tribul ei nomad de elfi luptători. Nimeni nu se poate apropia de măiestria ei cu sabia și nimeni nu duce la fel de multe pierderi în propria inimă. Când apare șansă de a recupera o sabie sacră furată, luată din tribul ei căzut prin mijloace nefaste, ea pornește într-o căutare mortală care va schimba Continentul.

Éile, o războinică de elită, binecuvântată cu vocea unei zeițe, și-a părăsit clanul și a ocupat poziția de gardian al Reginei pentru a-și urma visul de a fi muziciană nomadă. O mare miză de pe Continent o forțează să se întoarcă la calea lamei în căutarea ei de răzbunare și răscumpărare.

FOTO: Netflix

Articole similare

[BREAKFAST] Henry Cavill părăsește „The Witcher”. Actorul este considerat favorit pentru rolul lui J...

Netflix a anunțat sâmbătă că Henry Cavill va părăsi „The Witcher”, unul dintre serialele sale fanion...

The Witcher: Sezonul 2 va avea premiera pe 17 decembrie, doar pe Netflix.

Astăzi, în timpul unui panel de la Lucca Comics & Games Convention din Italia, showrunnerul seri...

Ești fanul serialelor de pe Netflix? Atunci cu siguranță nu trebuie să reatezi „TUDUM”!

Tuduumm... Așa începe orice film sau episod de serial de pe Netflix. E sunetul pe care l-am tot a...