Cine ești fără bani? – florianrus x DOC – ,,Rege pentru o noapte”

CoolNews, Muzică
share

,,Rege pentru o noapte”, prima colaborare dintre florianrus și DOC, este o piesă care te face să te gândești la ce contează cu adevărat în viață. Într-o lume în care mulți se concentrează pe bani și succes, piesa asta pune în lumină importanța familiei și a prietenilor. Într-o lume materială, florianrus și DOC îți amintesc că adevărata bogăție vine din relațiile autentice și din momentele petrecute cu cei dragi. ,,Rege pentru o noapte” te încurajează să apreciezi lucrurile simple și esențiale, pentru că ele sunt cele care te fac cu adevărat fericit și mai mult decât atât, te va face să fredonezi.

Piesa a fost scrisă de Florian Rus și DOC, iar producția a fost realizată de Costel Dominteanu (DOMINO).

florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi – ,,Străzile din București”. Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA. Piesele artistului sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, ,,Pură ficțiune” a fost #1 în topurile radio, la fel ca ,,Partea mea de vină”, ,,Dacă m-ai iubit cândva”, piesa sa în colaborare cu JO și ,,Până îmbătrânim”, colaborarea sa cu Olivia Addams. În 2023, Florian a lansat piesa ,,Dududum” alături de ANTONIA, piesă foarte bine primită de fanii ambilor artiști,  dar și piesele ,,Până atunci”, ,,Ultima decizie” și ,,O fată după ce s-a despărțit”, iar în acest an, artistul și-a încântat fanii cu colaborarea alături de Sabrina Stoica, ,,Dacă ne rănim”.

Activ din 1997, DOC este unul dintre cei mai apreciați artiști din scena muzicală hip-hop. El a jucat un rol esențial ca membru fondator al primei case de discuri independente de hip-hop din România, Facem Records. În anul 1999, a fost co-fondator al trupei CTC, alături de Deliric, Vlad Dobrescu și DJ Paul. În 2015, DJ Nasa s-a alăturat trupei. În palmaresul lor se regăsește un EP lansat în 2002, precum și albumul „Dificultăți Tehnice” din 2005. În paralel, DOC și-a continuat cariera solo, punctând cu albume notabile precum „Scăpat De Sub Control” (2010), „Lucrare De Control” (2011), „DOC & Motzu In HD” (2015) și „Eu” (2018). În 2017, a fost implicat în proiectul RWMNCS, o colaborare cu Dorian, care a rezultat într-un album exclusiv în limba engleză. Pe lângă creațiile proprii, DOC a contribuit la materialele colegilor săi de trupă și a colaborat cu numeroși alți artiști din România și din afara țării.

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Francis On My Mind și DOC au lansat videoclipul melodiei "Asasin de suflet"

Francis On My Mind colaborează cu DOC pentru single-ul "Asasin de suflet", o explorare a complexităț...

Noua piesă a lui Florian Rus în colaborare cu Sabrina Stoica s-a auzit la Virgin Radio Breakfast - V...

Florian Rus și Sabrina Stoica de la Superstar au venit miercuri dimineață la Virgin Radio Breakfast ...