Confidenţialitate

Cine este Trevor Engelson, primul soț al lui Meghan Markle

Celebrități, CoolNews
share

Meghan Markle, logodnica prințului Harry a mai îmbrăcat o dată rochia de mireasă. Actrița americană a fost măritată doi ani cu Trevor Engelson, un producător de cinema și televiziune.

Cei doi s-au cunoscut în 2004 și s-au logodit în 2010. Un an mai târziu, în 2011, au ales Jamaica pentru nunta în stil boem.

Mariajul s-a destrămat curând. Doi ani mai târziu Meghan și Trevor au semnat actele de divorț pe motive de ”diferențe ireconciliabile”.

Presa a scris că principalul motiv al despărțirii a fost distanța. Meghan Markle (36 de ani) a obținut rolul lui Rachel Zane din serialul ”Suits” și a fost nevoită să se mute la Toronto. În schimb Trevor Engelson (41 de ani) a rămas să lucreze la proiectele sale din Los Angeles.

Despre dificultățile unei relații la distanță Meghan a povestit și în primul interviul acordat unei televiziuni de când formează un cuplu cu prințul Harry.

De cealaltă parte, Trevor se pare că a văzut în propria experiență de viață o sursă de inspirație. Fostul soț al lui Meghan Markle va produce un serial despre un bărbat părăsit de nevastă care începe o relație cu un prinț britanic.

În urmă cu câteva luni, Trevor declara că serialul nu are la bază viețile lor private. El a precizat că singura asemănare este că actrița principală începe o relație cu un membru al casei regale britanice după ce divorțează de soțul ei.

Ideea i-ar fi venit după o discuție cu un prieten în care acesta l-a întrebat cum ar fi fost divorțul lor dacă ar fi avut copii, iar casa regală britanică s-ar fi aflat în mijlocul acestei dispute.

În timpul logodnei sale cu Meghan, Engelson a fost producătorul unor filme cunoscute, precum comedia ”License to wed” (”Permis de căsătorie”), în care au jucat Mandy Moore și Robin Williams.

În prezent, el este mai implicat în producțiile de televiziune decât în cinema.

Articole similare

Cum arăta Meghan Markle în liceu

Fosta ducesă de Sussex Meghan Markle apare pe Instagram într-o fotografie cu o prietenă din liceu. ...

E Meghan mai populara decat Kate?

Chiar daca au atras valuri de comentarii negative dupa decizia luata, renuntand la statutul de membr...

Primele reacții ale prințul Harry după retragerea din Casa Regală

Prințul Harry a vorbit deschis despre anunțul făcut de Palatul Buckingham că el și Meghan nu vor mai...
X