Confidenţialitate

Cine este războinicul ce a părăsit SURVIVOR ROMÂNIA în ultimul consiliu de eliminare

Viral
share

Musty a fost eliminat aseara de la Survivor Romania 2021. Concurentul a declarat ca a presimtit acest lucru si din contra, pleaca cu capul foarte sus din competitie.

Razboinicul Musty este concurentul eliminat aseara din competitia Survivor Romania 2021 dintre Andreea Antonescu, Maria si Zanni. Publicul a decis ca cel care pleaca acasa este Musty.

„Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului, concurentul pentru care competiția Survivor România se încheie în această seară este Musty.” ,  a spus Daniel Pavel.

Concurentul a declarat ca se astepta cumva la acest deznodamant si a povestit exact cum si-a dat seama ca va parasi Survivor Romania.

„Azi dimineață, cu colegii mei, am terminat un proiect pe care îl aveam de la început, o plută. Aveam nevoie de mai multă hrană, de mai multă energie și am simțit, oricum, chestia asta. Chiar vă zic sincer, zilele astea chiar aveam în cap că se va întâmpla chestia asta.

Am un pic de emoție, dar nici chiar așa multă. Îmi este dor de proiectele mele, îmi este dor de copiii mei, de familia mea.  Mi-a plăcut foarte mult aventura asta pe care am petrecut-o aici, cu minusuri, cu plusuri, cu multe alte chestii. Mă duc cu capul foarte sus, consider că sunt plin de multe chestii pe care le-am făcut în jocul ăsta, în jocuri către colegii mei, pentru colegii mei și pentru mine.

Mă duc cu capul foarte sus, chiar foarte sus, sunt mândru de foarte multe chestii pe care le-am petrecut aici. Ce pot să mai zic? E Survivor.”, a declarat Musty.

Articole similare

Avanpremieră de gală, cu două săli cu spectatori, pentru filmul „Odată pentru totdeauna”, în regia l...

Filmul „Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu, a avut parte de o avanpremieră de gală, ...

Survivor Romania 2022 - TJ Miles, CRBL și Laura Giurcanu printre primii concurenți anunțați

Survivor Romania revine! Bine, asta e posibil să fi știut deja. Fii atent aici: revine la ProTV! Ok,...

Cine este Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, este cel mai comentat om în rețelele sociale, cel puțin d...