Cine este Rareș Trufea, Golden Buzz-ul lui Smiley și Pavel Bartoș de la Românii au Talent – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Rareș Trufea a impresionat aseară la Românii au Talent, fiind al doilea concurent care primește Golden Buzz în acest sezon, de data asta acesta fiind acordat de prezentatorii show-ului, Smiley și Pavel Bartoș.

Rareș Trufea are 16 ani și cântă la pian și cu vocea. Și-a descoperit talentul la vârsta de 6 ani, când tatăl lui a lovit cu lingura un pahar, iar el i-a spus ce notă muzicală este. Ulterior, în clasa a II-a, i-au luat un pian electric și a început sa ia cursuri.

Mama lui se află în Italia, unde are grijă de o bătrână, iar tatăl său a fost solist vocal întreaga lui viață, fiind și cel care i-a descoperit talentul fiului său, pe când avea doar cinci ani și jumătate. Rareș este capabil să recunoască orice nouă și stăpânește foarte bine melodiile pe care le cântă.

În cadrul preselecțiilor, Rareș a cântat un cover după melodiat „Jealous” de la Labrinth, impresionând atât jurații și prezentatorii, cât și publicul aflat pe Zoom, din cauza condiițor de siguranță în care s-a ținut show-ul.

„Vocea ta sună impecabil. Și faptul că știi să cânți la pian face din combinația asta ceva remarcabil”, i-a transmis Andi Moisescu

„Mie nu-mi vine să cred că la 16 ani poți cânta atât de bine un cântec ca acesta”, a completat Andra

Prestația lui Rareș Trufea, pentru care a primit GOLDEN BUZZ, poate fi ascultată și urmărită mai jos:

Românii au Talent are în acest sezon două ediții pe săptămână, una vineri, zi tradițională pentru show-ul de talente, și una luni. Juriului i s-a alăturat în acest an Alexandra Dinu, actriță și prezentatoare de televiziune, fostă soție a lui Adi Mutu. Din juriu mai fac parte: Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu.

Foto: PRO TV/Românii au Talent

Articole similare

Despre iubiri de neclintit ,,Mă întorc acasă” - Andra

Andra aduce în lumina reflectoarelor „Mă întorc acasă” cu o pasiune care te captivează instantaneu. ...

Smiley și Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonați

Smiley și Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă și premiați creatori de conținut de YouTube din Ro...

Cabron feat. Smiley și Puya - „Departe de apus”, o piesă-combustibil pentru un vis atins

Artiștii Cabron, Smiley și Puya marchează 20 de ani de prietenie și de drum comun în industria muzic...