Săptămânal, extragem dintre cei care s-au înscris pe virginradio.ro un câștigător al unui super iPhone7!

Vineri, la ora 20:00, ne-am folosit de random.org pentru a alege câștigătorul. S-a înscris în cursa pentru un iPhone7 la Virgin Radio Romania dis de dimineața, în timpul Virgin Tonic. Înainte de a spune numele fericitului din această săptămână, mai adăugăm doar că 18204 este numărul ei de ordine. Da, avem o norocoasă în această săptămână!  Un iPhone7 pleacă acum către Barbu Cristina din Brașov! Felicitări!

Cum câștigi un iPhone7 în Virgin Tonic, zilnic, la Virgin Radio Romania

Ascultă în fiecare dimineață, între 6:30 și 10:00, emisiunea Virgin Tonic și prinde parola zilei. Cum am anunțat parola la Virgin Radio Romania, trebuie sa trimiți SMS la numărul 3721 (SMS cu tarif normal, valabil în rețelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Digi Mobil și Telekom) cu parola, numele tău și orașul din care ești. Dacă ai noroc, intri în direct la Virgin Tonic și ne jucăm pentru un iPhone7!

În direct, ai 15 secunde să spui 7 cuvinte diferite din categoria pe care o spunem  la Virgin Radio Romania (exemplu: din categoria “haine” fac parte: pantaloni, blugi, hanorac, cămașă, tricou, pijama, sacou, geacă, etc.). Dacă ne spui șapte cuvinte din categoria anunțată, în cele 15 secunde, atunci te-ai ales cu un super iPhone7!

E simplu! Succes! E timpul să ai propriul iPhone7 cu Virgin Radio Romania!