Confidenţialitate

Cine a fost ”tăticul” Playboy, Hugh Hefner – VIDEO

share

Miliardarul Hugh Hefner, supranumit și ”tăticul” Playboy a fost găsit mort în această dimineață în Playboy Mansion. Omul de afaceri a murit la 91 de ani din cauze naturale.

Hugh Hefner a devenit cunoscut în toată lumea în urmă cu 6 decenii când a fondat publicația Playboy, destinată publicului masculin. Playboy a pornit ca o revistă pentru bărbați, care combina fotografiile nud ale unor femei foarte frumoase cu articole și interviuri.

Primul număr al Playboy a apărut în decembrie 1953 și a cuprins imagini îndrăzneţe cu Marilyn Monroe, realizate în 1949.

Playboy a devenit un brand, iar Hefner și-a construit un adevărat imperiu, devenind un nume de referință al lumii moderne.

”Tatăl meu a trăit o viață excepțională, care a avut un mare impact, atât ca un deschizător de drumuri în cultură și media, cât și ca o voce de referință care a susținut mișcări culturale și sociale semnificative pentru vremurile noastre – a susținut libertatea de exprimare, drepturile civile și libertatea sexuală”, a declarat pentru Enews Cooper Hefner, fiul lui Hugh Hefner.

Iar pe contul de Instagram al revistei a fost postat mesajul: ”Viața este prea scurtă ca să trăiești visul altcuiva!”

American Icon and Playboy Founder, Hugh M. Hefner passed away today. He was 91. #RIPHef

O postare distribuită de Playboy (@playboy) pe

Hugh Hefner s-a născut la Chicago, Illinois, dintr-o mamă cu origini suedeze şi un tată cu origini germane și englezești.

Așa își prezenta Hefner viața în urmă cu 3 ani!

Revista al cărei simbol este iepurașul cu papion a inspirat și a fost în fruntea „revoluției sexuale” din anii 1960-1970, dar în ultimii ani se confruntă cu o competiție dură din partea pornografiei online.

De la mijlocul anului trecut până la începutul lui 2017, Playboy a experimentat chiar o variantă în care evita nuditatea, dar ulterior s-a întors la formula care a consacrat-o.

Hefner are 4 copii cu soția sa Crystal: Cooper, David, Marston și Christie. Cooper este cel care duce afacerea tatălui mai departe, fiind director de creație la Playboy.

Articole similare

Revista Playboy își șterge toate conturile de Facebook

Dacă urmărești paginile Playboy pe Facebook pentru poze seminud, te informăm cu regret că nu vei mai...

Playboy scrie istorie: primul "playmate" transgender

Revista Playboy tocmai a anunțat că ediția noiembrie-decembrie va reprezenta o premieră mondială: no...

Se pregătește un film despre viața și cariera lui Hugh Hefner

Jared Leto va interpreta rolul principal într-un film biografic dedicat vieții și carierei lui Hugh ...