Cine a fost ”tăticul” Playboy, Hugh Hefner – VIDEO

Celebrități, CoolNews, VirginTonic
share

Miliardarul Hugh Hefner, supranumit și ”tăticul” Playboy a fost găsit mort în această dimineață în Playboy Mansion. Omul de afaceri a murit la 91 de ani din cauze naturale.

Hugh Hefner a devenit cunoscut în toată lumea în urmă cu 6 decenii când a fondat publicația Playboy, destinată publicului masculin. Playboy a pornit ca o revistă pentru bărbați, care combina fotografiile nud ale unor femei foarte frumoase cu articole și interviuri.

Primul număr al Playboy a apărut în decembrie 1953 și a cuprins imagini îndrăzneţe cu Marilyn Monroe, realizate în 1949.

Playboy a devenit un brand, iar Hefner și-a construit un adevărat imperiu, devenind un nume de referință al lumii moderne.

”Tatăl meu a trăit o viață excepțională, care a avut un mare impact, atât ca un deschizător de drumuri în cultură și media, cât și ca o voce de referință care a susținut mișcări culturale și sociale semnificative pentru vremurile noastre – a susținut libertatea de exprimare, drepturile civile și libertatea sexuală”, a declarat pentru Enews Cooper Hefner, fiul lui Hugh Hefner.

Iar pe contul de Instagram al revistei a fost postat mesajul: ”Viața este prea scurtă ca să trăiești visul altcuiva!”

American Icon and Playboy Founder, Hugh M. Hefner passed away today. He was 91. #RIPHef

O postare distribuită de Playboy (@playboy) pe

Hugh Hefner s-a născut la Chicago, Illinois, dintr-o mamă cu origini suedeze şi un tată cu origini germane și englezești.

Așa își prezenta Hefner viața în urmă cu 3 ani!

Revista al cărei simbol este iepurașul cu papion a inspirat și a fost în fruntea „revoluției sexuale” din anii 1960-1970, dar în ultimii ani se confruntă cu o competiție dură din partea pornografiei online.

De la mijlocul anului trecut până la începutul lui 2017, Playboy a experimentat chiar o variantă în care evita nuditatea, dar ulterior s-a întors la formula care a consacrat-o.

Hefner are 4 copii cu soția sa Crystal: Cooper, David, Marston și Christie. Cooper este cel care duce afacerea tatălui mai departe, fiind director de creație la Playboy.

Articole similare

Playboy scrie istorie: primul "playmate" transgender

Revista Playboy tocmai a anunțat că ediția noiembrie-decembrie va reprezenta o premieră mondială: no...

Se pregătește un film despre viața și cariera lui Hugh Hefner

Jared Leto va interpreta rolul principal într-un film biografic dedicat vieții și carierei lui Hugh ...

Cine a fost ”tăticul” Playboy, Hugh Hefner - VIDEO

Miliardarul Hugh Hefner, supranumit și ”tăticul” Playboy a fost găsit mort în această dimineață în P...