Cine a fost Chester Bennington de la Linkin Park

Celebrități, CoolNews
share

Vestea că artistul american Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a încetat din viață, face ocolul lumii pe internet. Deocamdată nu există o confirmare oficială a cauzei, însă mai multe voci susțin că vocalistul ar fi fost găsit spânzurat în vila din Los Angeles.

Cehester Bennington s-a născut la 20 martie 1976.  Pe lângă cariera de muzician, a fost și actor, dar rămâne cunoscut ca vocalist principal al formațiilor rock Linkin Park și Dead by Sunrise. Era căsătorit și avea șase copii.

Provenea din Phoenix, Arizona, iar în cariera sa a declarat de multe ori că se simte influențat de stilul celor de la Loverboy, Foreigner și Rush. Într-unul dintre interviurile sale, spunea că visa să devină al cincilea membru Depeche Mode.

Însă ca mulți americani adolescenți, în tinerețe Bennington a avut probleme cu depedența de droguri. Probleme ce care nu a scăpat nici în perioada de apogeu cu trupa Linkin Park.

Când a divorțat prima oară, după 9 ani de căsnicie, a pierdut aproape toată averea cumulată în urma partajului. Asta e întâmpla în 2005, deci în perioada în care trupa Linkin Park a cunoscut cel mai mare succes.

 

Articole similare

Cățeluș mort în avion după ce o stewardesă i-a obligat stăpânul să-l pună în cabina de deasupra capu...

Un câine din rasa French Bulldog, în vârstă de 10 luni, a murit într-un avion al United Airlines dup...

Google ne spune care au fost cele mai căutate celebrități, albume și filme în 2017 - VIDEO

In industra muzicală și a filmului, anul 2017 a fost un rollercoaster. Am fost martorii unor drame ș...

7 poze cu celebrități, realizate chiar înainte de moartea lor

Pozele următoare sunt cunoscute drept ultimele în care apar celebritățile înainte de moartea lor. D...