Cine a fost Chester Bennington de la Linkin Park

Celebrități, CoolNews
share

Vestea că artistul american Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a încetat din viață, face ocolul lumii pe internet. Deocamdată nu există o confirmare oficială a cauzei, însă mai multe voci susțin că vocalistul ar fi fost găsit spânzurat în vila din Los Angeles.

Cehester Bennington s-a născut la 20 martie 1976.  Pe lângă cariera de muzician, a fost și actor, dar rămâne cunoscut ca vocalist principal al formațiilor rock Linkin Park și Dead by Sunrise. Era căsătorit și avea șase copii.

Provenea din Phoenix, Arizona, iar în cariera sa a declarat de multe ori că se simte influențat de stilul celor de la Loverboy, Foreigner și Rush. Într-unul dintre interviurile sale, spunea că visa să devină al cincilea membru Depeche Mode.

Însă ca mulți americani adolescenți, în tinerețe Bennington a avut probleme cu depedența de droguri. Probleme ce care nu a scăpat nici în perioada de apogeu cu trupa Linkin Park.

Când a divorțat prima oară, după 9 ani de căsnicie, a pierdut aproape toată averea cumulată în urma partajului. Asta e întâmpla în 2005, deci în perioada în care trupa Linkin Park a cunoscut cel mai mare succes.

 

Articole similare

Motociclist crezut mort, revenit la viață fix înainte de autopsie

Știți vorba aia: ”te-ai trezit din morți”? Ei bine, pare că se aplică și unui tânăr de 27 de ani din...

VIRAL: Un primar din Peru s-a prefăcut mort atunci când polițiștii au vrut să-l aresteze

Un primar din Peru s-a prefăcut mort atunci când polițiștii au vrut să-l aresteze. El s-a ascuns înt...

Președintele Nigeriei neagă faptul că ar fi murit și că ar fi fost înlocuit de o clonă

Președintele Nigeriei, Muhammadu Buhari, a fost nevoit să nege faptul că a murit și că a fost înlocu...