Cine a fost Chester Bennington de la Linkin Park

Celebrități, CoolNews
share

Vestea că artistul american Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a încetat din viață, face ocolul lumii pe internet. Deocamdată nu există o confirmare oficială a cauzei, însă mai multe voci susțin că vocalistul ar fi fost găsit spânzurat în vila din Los Angeles.

Cehester Bennington s-a născut la 20 martie 1976.  Pe lângă cariera de muzician, a fost și actor, dar rămâne cunoscut ca vocalist principal al formațiilor rock Linkin Park și Dead by Sunrise. Era căsătorit și avea șase copii.

Provenea din Phoenix, Arizona, iar în cariera sa a declarat de multe ori că se simte influențat de stilul celor de la Loverboy, Foreigner și Rush. Într-unul dintre interviurile sale, spunea că visa să devină al cincilea membru Depeche Mode.

Însă ca mulți americani adolescenți, în tinerețe Bennington a avut probleme cu depedența de droguri. Probleme ce care nu a scăpat nici în perioada de apogeu cu trupa Linkin Park.

Când a divorțat prima oară, după 9 ani de căsnicie, a pierdut aproape toată averea cumulată în urma partajului. Asta e întâmpla în 2005, deci în perioada în care trupa Linkin Park a cunoscut cel mai mare succes.

 

Articole similare

Mesajul postat de fosta iubită a lui Avicii: "Wake me up when it’s all over, because I don’t want it...

Fosta iubită a DJ-ului suedez Avicii a postat un mesaj extrem de emoționant pe Instagram, după ce șt...

Ultima poză cu Avicii îl întruchipează pe artist "fericit și sănătos", cu doar o zi înainte de moart...

Site-ul TMZ publică astăzi ultima poză cu DJ-ul suedez Avicii. Acesta este pe un yacht, aproape de c...

A murit DJ-ul suedez Avicii

DJ-ul suedez Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit în Oman la vârsta de 28 de ani.  "C...
X