Confidenţialitate

Cine a câștigat competiția RedBull: reVERS 2020 – VIDEO

CoolNews
share

Multi vorbesc, putini rimeaza, doar cei mai buni IMPROVIZEAZA! Chiar cei mai buni, asa cum ne-au demonstrat si aseara cei 16 MCs concurenti in cel mai crazy show de freestyle din Romania, recomandat cu toate microfoanele de Virgin Radio Romania.

Am urmarit impreuna aseara Red Bull re:VERS editia 2020, cea mai originala bataie-n rime de anul acesta si ne-am distrat maxim cu rimele unora dintre cei mai talentati MCs ai momentului.

Show-ul back to back cu Bruja, Amuly și PRNY a fost ..EEEEPIC, juratii, precum si arbitrul de ring Deeeeliric au facut pur si simplu spectacol, iar cei 16 MCs din competitie ne-au demonstrat ca romanul… chiar s-a nascut poet.

Competitia a fost castigata anul acesta de catre…. MOTANUUUU’! MOTANU reprezintă DevaFlow, Subcarpați, SR71, Freestyle Family, OFC România. Poți urmări înregistrarea pe www.redbull.ro.

În goana după a trezi senzații în oameni, scrierea de versuri a fost modalitatea optimă. S-a molipsit de boala de a rima oricând, oricum, oriunde de la Pietonu’, coleg din DevaFlow. Ulterior a devenit un stil de viață. Skill-ul acesta l-a pus la battle-uri în poziția de pierzător, învingător, host, juriu, organizator, dar cel mai important de observator al fenomenului freestyle.

Spune că freestyle-ul e bun cu tine, te ridică atunci când cazi, dar trebuie să fii pregătit să-i oferi înapoi. E o mișcare ce poate schimba vieți. Pe viitor vrea să-și păstreze setea și atitudinea de „nu am reușit încă, mai trebuie să lupt”.

Superputerea lui la microfon e FLOW-UL (are izbucniri spontane). S-a înscris la Red Bull re:VERS de poftă – îi era dor să participe la un battle, cu colegii, cunoscuții și adversarii.

Articole similare

MOTANU ne-a făcut în dimineața asta o demonstrație de FREESTYLE LIVE la Bogdan și Ionuț - AUDIO...

RedBull re:VERS 2020 și-a aflat câștigătorul. Cel mai bun freestyler al anului 2020 din România este...

MOTANU: "Mi se zice așa pentru că eu cad întotdeauna așa cum trebuie pe beat" - RedBull re:VERS 2020...

Ramona Dumitrescu, jurat în cadrul RedBull re:VERS, l-a luat la întrebări pe MOTANU, câștigătorul Re...

Finala Red Bull re:VERS 2020, în imagini - GALERIE FOTO

Red Bull re:VERS 2020 are un câștigător!  Battle-urile care decid campionul Red Bull re:VERS 2020 i...