Christian Eberhard și Ommieh lansează single-ul „In The Club”

CoolNews, Muzică
share

Christian Eberhard și Ommieh lansează piesa „In The Club”, în care ne aduc aminte de petrecerile care s-au întâmplat vara aceasta.

“In The Club” este prima mea colaborare cu Ommieh, însă reprezintă si prima noastra sesiune de writing împreună. Când am scris-o eram încă în mijlocul verii și ne pregăteam de festivaluri și distractie. Am vrut să prezentăm un mesaj în care se regăsește cât mai multă lume și cu siguranță, o dată în viață, cu toții am trecut prin aceeași situație, în club sau în afara lui”, a declarat Christian.

„In The Club” este disponibilă pe toate platformele de streaming. Pentru cei pasionați de muzică electronică, piesa este un must-listen și promite să fie o prezență constantă în playlist-uri.

Christian Eberhard este un producător de muzică electronică cunoscut pentru talentul său incontestabil în a crea piese captivante și inovatoare. Cu un focus creativ īndreptat către producție, Christian a avut, de-a lungul carierei sale, oportunitatea de a lucra cu artiști celebri și importanți din industrie, precum Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana sau Lanberry. Piesele sale au reprezentat o prezență constantă pe toate posturile de radio importante din Romānia, dar și din străinătate prin colaborările sale internaționale.

Articole similare

Christian Eberhard și Annabelle dezvăluie o colaborare captivantă - „Nice Girls”

Producătorul Christian Eberhard și talentata cântăreață Annabelle și-au unit forțele pentru a lansa ...

Christian Eberhard lansează piesa „Drownin'"

Christian Eberhard, talentatul producător de muzică electronică, își surprinde din nou fanii cu cea ...

ENELI revine cu piesa noua Love not for sale si remixul semnat Christian Eberhard

Piesa Love not for sale este o piesa care vorbeste despre o dragoste fara pret si care implica mereu...