Childish Gambino lansează „Atavista” și anunță datele unui nou turneu mondial

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Childish Gambino a anunțat date pentru un amplu turneu mondial care îl va purta în America de Nord, Marea Britanie, Europa și Australia pe tot parcursul anului 2024 și în 2025. Mai mult decât atât, el a dezvăluit o versiune „finalizată” și reimaginată a albumului său din 2020, 3.15.20, sub titlul Atavista.

Turneul iminent, oficial denumit „The New World Tour”, își are debutul pe 11 august în Oklahoma City, cu alte date programate în Kansas City, Milwaukee, Detroit, Toronto, Philadelphia, Brooklyn, Raleigh, Nashville, Atlanta, Houston, Dallas, Phoenix, Los Angeles, Vancouver, Seattle și multe altele. Seria de spectacole în Marea Britanie și Europa va începe pe 31 octombrie, urmată de Australia și Noua Zeelandă la începutul anului 2025.

Biletele pentru „The New World Tour” al lui Childish Gambino vor fi puse în vânzare începând de vineri, 17 mai, prin intermediul Ticketmaster.

În ceea ce privește Atavista, acesta cuprinde versiuni reimaginate, în plus față de două cântece noi numite „Atavista” și „Human Sacrifice”. Gambino a lansat inițial 3.15.20 neprelucrat și nemixat în martie 2020 din cauza incertitudinii pandemiei COVID-19. Împreună cu versiunea finală a albumului, Gambino a distribuit un videoclip muzical pentru „Little Foot Big Foot”, regizat de Hiro Murai și cu Young Nudy în distribuție.

Atavista este unul dintre cele două albume pe care Gambino a promis că le va lansa anul acesta. Un al doilea proiect, pe care l-a numit „ultimul album Childish Gambino”, se numește Bando Stone & The New World, și servește și ca coloană sonoră pentru viitorul său film cu același nume. Se pare că va fi lansat în acestă vară.

 

sursa foto: Twitter

Articole similare

Childish Gambino și Phoebe Waller-Bridge vor juca în serialul "Mr. And Mrs. Smith"

Celebrul film "Mr. And Mrs. Smith", în care au jucat Brad Pitt și Angelina Jolie rolul unor spioni î...

Childish Gambino lansează două noi piese de vară - VIDEO

"Summertime magic" și "Feels like summer" sunt cele mai fresh piese ale lui Childish Gambino. Artist...

Childish Gambino a uimit o sală plină de liceeni - VIDEO

Childish Gambino a apărut zilele trecute în fața unei săli pline de elevi din Chicago, interpretând ...