Confidenţialitate

Chef Foa @Tic Talk cu Oana Tache, despre ce mâncăm de sărbători

share

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virgin Radio Romania îți servește în fiecare sâmbătă și duminică un matinal buuuun și nebun! Tic Talk! Cu Oana Tache! De la 9 la 12!

Când spui bucătar român, mâncare bună, sau master chef, unul dintre oamenii la care te gândești este Chef Foa! Pentru că am vrut să știm ce mănâncă românii de sărbători, l-am invitat la Tic Talk cu Oana Tache și am aflat că tot fasolica cu ciolan rămâne pe primul loc.

DACĂ NU AI REUȘIT SĂ URMĂREȘTI EMISIUNEA ÎN DIRECT, O POȚI URMĂRI ORICÂND PE PAGINA DE FACEBOOK VIRGIN RADIO ROMANIA

Pentru că fiecare ediție de Tic Talk cu Oana Tache are pregătită câte o provocare pentru invitați, nici Chef Foa nu a scăpat de challenge!

I-am scris câteva cuvinte care să rimeze cu „Tic Talk”, și l-am lăsat să-și facă propriul freestyle. Ce a ieșit poți urmări mai sus!

Pentru că acest challenge a fost trecut cu brio și pentru că este cel mai master dintre chefi, Oana Tache i-a oferit șorțul pe care suntem siguri că și-l dorea exact ca un concurent al emisiunii în care va fi din nou jurat.

Seara tai și toc, dimineața ascult Tic Talk!” scrie pe șorțul pe care Chef Foa l-a primit. Suntem siguri că îl poartă chiar și acum, în timp ce citești tu acest articol!

Matinalul de weekend de la Virgin Radio s-a auzit ON AIR, dar s-a văzut și online pe Tik Tok, unde au existat intervenții live din cadrul emisiunii. Nu uita să dai un follow și acolo dacă nu ai făcut-o deja!

Articole similare

[PREMIERĂ] Juno a cântat „Sufletul Meu” și „Chestii” live la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Fanii pot decide următorul hit lansat de EMAA la Virgin Radio Romania. „Poartă-mă” sau „Razna”?...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Andrei Bănuță a adus un super colaj cu piese LIVE de Ziua Femeii la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...