Confidenţialitate

Charlize Theron, într-un rol cum nu ai mai văzut-o până acum – VIDEO

CoolNews, Filme
share

Dacă ai avea 7 minute de Rai, cum le-ai folosi? Seth Rogen a ales fără să clipească să le petreacă lângă Charlize Theron.

Actorul de comedie joacă rolul principal în ”Long Shot”, alături de Charlize Theron, care interpretează încă un rol de femeie puternică, dar într-un fel în care nu ai mai văzut-o până acum.

Scenariul începe cât se poate de normal. O femeie sexy și ambițioasă, secretar de stat al USA, primește onoarea de a fi propusă candidat pentru funcția supremă de la Casa Albă.

Atunci intră în scenă el, bărbatul neîndemânatic căruia ea i-a fost dădacă în pruncie. Ironia face ca ea să-l aleagă pe el pentru a-i scrie discursurile din campania electorală, iar de aici și până la înfiriparea unei idile între cei doi nu mai este nevoie decât de o weird situation.

Filmul ”Long Shot” a avut premieră la un festival de comedie din Texas, iar pe marile ecrane de la noi va ajunge la sfârșitul lunii iunie.

Charlize Theron a fost convinsă de Seth Rogen să accepte rolul din ”Long Shot”.

„O văzusem în interviuri și la evenimente de presă și întotdeauna mi s-a părut că are umor. Sincer, a fost singura persoană cu care am fost interesat să fac acest film”, a povestit  Seth la lansarea peliculei.

„Sunt tare fericită să joc într-un film în care nu moare nimeni. Prietenii mei nici nu se mai duc la filmele mele. Cred că ăsta va fi primul la care vor merge după multă vreme,” a declarat Charlize.

Articole similare

Charlize Theron în trailerul oficial pentru "THE OLD GUARD"

Conduși de o războinică numită Andy (Charlize Theron), un grup de mercenari cu abilitatea misterioas...

Cum poți vedea din România Gala Oscar 2020

Câştigătorii sunt aleşi de cei 8.000 de membri ai Academiei americane de Film, organizatoarea galelo...

Charlize Theron, într-un rol cum nu ai mai văzut-o până acum - VIDEO

Dacă ai avea 7 minute de Rai, cum le-ai folosi? Seth Rogen a ales fără să clipească să le petreacă l...