Charlie Puth vorbește despre aventura cu Selena Gomez

Celebrități, CoolNews
share

Dacă e să vorbim despre triunghiuri amoroase, atunci cu siguranță povestea prezentată de Charlie Puth ți se va părea super amuzantă. Celebrul cântăreț a divulgat că se întâlnea cu Selena Gomez, dar nu-i putea câștiga nicicum atenția. Toate acestea se întâmplau în 2016, când între cei doi oricum părea să fie ceva mai mult decât o colaborare.

Astăzi Charlie Puth le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Billboard mai multe secrete, în timp ce vorbeau despre colaborarea pentru piesa “We don’t talk anymore”.

“Eu nu prea fac din astea, dar singurul mod în care un cântec ca acesta ar fi ieșit atât de real ar fi fost dacă se întâmpla ceva în spatele scenei. Și asta s-a întâmplat.”, a declarat artistul.

El a mai adăugat și că episodul cu Selena a fost “foarte scurt, foarte mic, dar plin de impact. Și chiar m-a dat peste cap. Încerc să spun asta în cel mai frumos mod posibil, dar nu cred că eram singura persoană din mintea ei. Și cred că intrând în asta, știam în ce mă bag.”

Mai apoi, în martie 2016, Charlie Puth a strigat pe scenă în timpul unui concert “F*ck Justin Bieber”, urmând ca mai apoi să-și ceară scuze de la fanii săi printr-o postare pe Twitter.

Articole similare

Selena Gomez admite că este în depresie

Selena Gomez admite că există multe motive pentru care piesele compuse de ea vorbesc atât de deschis...

Charlie Puth vorbește despre aventura cu Selena Gomez

Dacă e să vorbim despre triunghiuri amoroase, atunci cu siguranță povestea prezentată de Charlie Put...

Justin Bieber și Selena Gomez, la un pas de o nouă despărțire

Oare cât va mai ține povestea de dragoste dintre Justin și Selena? După ce s-a despărțit de The Week...