Confidenţialitate

Charlie Puth vorbește despre aventura cu Selena Gomez

Celebrități, CoolNews
share

Dacă e să vorbim despre triunghiuri amoroase, atunci cu siguranță povestea prezentată de Charlie Puth ți se va părea super amuzantă. Celebrul cântăreț a divulgat că se întâlnea cu Selena Gomez, dar nu-i putea câștiga nicicum atenția. Toate acestea se întâmplau în 2016, când între cei doi oricum părea să fie ceva mai mult decât o colaborare.

Astăzi Charlie Puth le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Billboard mai multe secrete, în timp ce vorbeau despre colaborarea pentru piesa „We don’t talk anymore”.

„Eu nu prea fac din astea, dar singurul mod în care un cântec ca acesta ar fi ieșit atât de real ar fi fost dacă se întâmpla ceva în spatele scenei. Și asta s-a întâmplat.”, a declarat artistul.

El a mai adăugat și că episodul cu Selena a fost „foarte scurt, foarte mic, dar plin de impact. Și chiar m-a dat peste cap. Încerc să spun asta în cel mai frumos mod posibil, dar nu cred că eram singura persoană din mintea ei. Și cred că intrând în asta, știam în ce mă bag.”

Mai apoi, în martie 2016, Charlie Puth a strigat pe scenă în timpul unui concert „F*ck Justin Bieber”, urmând ca mai apoi să-și ceară scuze de la fanii săi printr-o postare pe Twitter.

Articole similare

TOP 10: Cele mai urmărite conturi de Instagram din lume

Știm deja că cel mai bine plătit sportiv din lume este Cristiano Ronaldo. Ceea ce poate mulți dintre...

Selena Gomez a lansat ''Rare'', primul său album după mai bine de 4 ani

Cântăreaţa americană Selena Gomez a lansat cel mai recent album al său, "Rare". Albumul, primul d...

”Like Selena”, surpriza lui The Weeknd?

The Weeknd a postat luni un teaser pentru ceea ce se pare a fi noul lui album, marcând și revenirea ...