Charlie Puth vorbește despre aventura cu Selena Gomez

Celebrități, CoolNews
share

Dacă e să vorbim despre triunghiuri amoroase, atunci cu siguranță povestea prezentată de Charlie Puth ți se va părea super amuzantă. Celebrul cântăreț a divulgat că se întâlnea cu Selena Gomez, dar nu-i putea câștiga nicicum atenția. Toate acestea se întâmplau în 2016, când între cei doi oricum părea să fie ceva mai mult decât o colaborare.

Astăzi Charlie Puth le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Billboard mai multe secrete, în timp ce vorbeau despre colaborarea pentru piesa „We don’t talk anymore”.

„Eu nu prea fac din astea, dar singurul mod în care un cântec ca acesta ar fi ieșit atât de real ar fi fost dacă se întâmpla ceva în spatele scenei. Și asta s-a întâmplat.”, a declarat artistul.

El a mai adăugat și că episodul cu Selena a fost „foarte scurt, foarte mic, dar plin de impact. Și chiar m-a dat peste cap. Încerc să spun asta în cel mai frumos mod posibil, dar nu cred că eram singura persoană din mintea ei. Și cred că intrând în asta, știam în ce mă bag.”

Mai apoi, în martie 2016, Charlie Puth a strigat pe scenă în timpul unui concert „F*ck Justin Bieber”, urmând ca mai apoi să-și ceară scuze de la fanii săi printr-o postare pe Twitter.

Articole similare

SELENA GOMEZ a revenit cu o melodie flirty - "Love On"

Selena Gomez, artista cu numeroase discuri multi-platină, nominalizată la GRAMMY, și-a lansat noul e...

Noua piesă a lui Charlie Puth - în premieră la Virgin Radio Romania Breakfast!

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Elton John & Charlie Puth lansează piesa „After All”

După ce a bubuit în toate topurile cu piesa „Cold Heart” alături de Dua Lipa, Elton John lansează o ...