Charlie Puth vorbește despre aventura cu Selena Gomez

Celebrități, CoolNews
share

Dacă e să vorbim despre triunghiuri amoroase, atunci cu siguranță povestea prezentată de Charlie Puth ți se va părea super amuzantă. Celebrul cântăreț a divulgat că se întâlnea cu Selena Gomez, dar nu-i putea câștiga nicicum atenția. Toate acestea se întâmplau în 2016, când între cei doi oricum părea să fie ceva mai mult decât o colaborare.

Astăzi Charlie Puth le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Billboard mai multe secrete, în timp ce vorbeau despre colaborarea pentru piesa “We don’t talk anymore”.

“Eu nu prea fac din astea, dar singurul mod în care un cântec ca acesta ar fi ieșit atât de real ar fi fost dacă se întâmpla ceva în spatele scenei. Și asta s-a întâmplat.”, a declarat artistul.

El a mai adăugat și că episodul cu Selena a fost “foarte scurt, foarte mic, dar plin de impact. Și chiar m-a dat peste cap. Încerc să spun asta în cel mai frumos mod posibil, dar nu cred că eram singura persoană din mintea ei. Și cred că intrând în asta, știam în ce mă bag.”

Mai apoi, în martie 2016, Charlie Puth a strigat pe scenă în timpul unui concert “F*ck Justin Bieber”, urmând ca mai apoi să-și ceară scuze de la fanii săi printr-o postare pe Twitter.

Articole similare

Charlie Puth n-are cel mai cool look în noul său videoclip - VIDEO

Charlie Puth caută o conexiune puternică cu el însuși la o petrecere acasă la cineva în ultimul său ...

Selena Gomez e vedeta unui film horror creat pentru IGTV - VIDEO

"A love story", cel mai nou scurtmetraj în care joacă Selena Gomez este o poveste de groază ce va pu...

Charlie Puth dedică albumul "Voicetones" distracției și dragostei

Charlie Puth este propriul său producător pentru albumul "Voicetones", album ce îmbină distracția și...
X