Cezar Gună te pictează precum “Picasso”

CoolNews, Muzică
share

“Picasso” este o piesă senzuală și captivantă, creată de talentatul compozitor Cezar Gună, alături de producătorul REALM. Piesa este o odă poetică dedicată unei prezențe feminine excepționale, evidențiind frumusețea și complexitatea acesteia prin intermediul versurilor și armoniilor muzicale subtile. Vidoeclipul piesei a fost regizat de HYPE.

Cezar Gună este un artist și compozitor care impresionează prin versatilitatea sa. Încă din tinerețe, a simțit chemarea să se conecteze cu publicul și a ales să-și împărtășească muzica pe străzile orașului. Experiența sa de a performa în condiții extreme, fie că era vorba de frig intens sau de căldura sufocantă, nu a trecut neobservată. În anul 2019, a semnat un contract cu Global Records, iar acest moment a marcat începutul unei noi etape în cariera sa.

Imediat după semnare a început lucrul la primul său EP, iar piesa „Cerculețe” i-a lansat cariera cu 200K de vizualizări pe YouTube. Pe lângă calitățile sale ca artist, Cezar Gună este și un talentat compozitor. A colaborat strâns cu producătorul DOMINO pentru piesa „Llamame”, un hit care a cucerit inimile publicului la Eurovision și a dominat clasamentele radio din numeroase țări, rămânând în topuri timp îndelungat.

Pe parcursul carierei sale, Cezar a compus și pentru artiști de marcă din industrie, precum Andra, Antonia și Olivia Addams. Cu fiecare pas pe care îl face în lumea muzicală, Cezar Gună continuă să demonstreze că este un talent autentic și versatil, care aduce contribuții semnificative în industrie.

Articole similare

Ștefania și Cezar Gună te provoacă la dans cu “How I Love It”

Ștefania și Cezar Gună te invită să te lași purtat de ritmurile incendiare ale noii lor piese - "How...

Simte vibrațiile verii cu piesa "How I Love It" de la Cezar Gună

„How I Love It” de la Cezar Gună este o piesă vibrantă și energică, care capturează perfect esența u...

Cezar Gună cântă despre ,,Prietenele tale”

În "Prietenele tale", Cezar Gună dezvăluie povestea tulburătoare a unei iubiri interzise, care se tr...