Celine Dion anunță printr-un clip video că suferă de o boală rară. Concertul din București a fost anulat

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Celine Dion a transmis un mesaj emoționant prin care anunță că este nevoită să reprogrameze spectacolele de primăvară din 2023 în 2024 și anulează opt dintre spectacolele ei din vara anului viitor, scrie europafm.ro.

„M-am confruntat cu probleme cu sănătate de mult timp și mi-a fost foarte greu să fac față acestor provocări și să vorbesc despre tot ceea ce am trecut. Nu sunt pregătită să-mi reia turneul în Europa în februarie”, a transmis Celine Dion pe Instagram.

„Îmi pare rău că a durat atât să iau legătura cu voi. Mi-e foarte dor de voi și abia aștept să fiu din nou pe scenă, să vorbesc direct cu voi”, spune cântăreața din Canada pe rețeaua de socializare.

„Am fost dintotdeauna precum o carte deschisă și nu eram pregătită să spun nimic , dar sunt acum. Recent, am fost diagnosticată cu o boală neurologică rară , SPS (Stiff-person syndrome), ce afectează 1 la un milion de oameni. În timp ce aflăm mai multe despre această boală, acum știm ce cauzează toate aceste spasme pe care le am.

Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele, uneori cauzând dificultăți de mers și nu mă lasă să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum obișnuiam. Mă doare să vă spun că asta înseamnă că nu voi fi gata să reiau turneul în Europa în luna februarie. (…)

Muncesc din greu cu terapeutul meu pentru a putea să muncesc din nou, dar trebuie să recunosc că este o luptă constantă. Tot ce știu să fac este să cânt, este ceea ce am făcut toată viața și este ceea ce iubesc să fac cel mai mult. Îmi este atât de dor de voi, să vă văd pe toți, să fiu pe scenă, să fac spectacole pentru voi. Întotdeauna dau 100% când am un spectacol, dar boala aceasta nu-mi permite să fac asta acum.

Nu am de ales, trebuie să mă concentrez pe sănătatea mea în acest moment și am speranța că sunt pe drumul spre recuperare. Pe asta mă concentrez și fac tot ce-mi stă în putință pentru a mă reface. Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru urările voastre, pentru mesajele de încurajare, pentru sprijinul pe care mi l-ați trimis pe social media. Aveți grijă de voi, fiți sănătoși, vă iubesc nespus de mult și ser din tot sufletul să vă pot revenea cât mai curând posibil. Vă mulțumesc!”, a transmis Celine Dion în clipul postat pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Concertul pe care urma să îl susțină Celine Dion la București în 2023, anulat.

Concertul de la București, ce urma să se țină pe 11 iunie 2023, la Arena Națională, va fi anulat. Cumpărătorilor de bilete li se va rambursa contravaloarea acestora.

Valoarea biletelor achiziționate pentru cele opt concerte din vară va fi rambursată, inclusiv pentru concertul ce urma să aibă loc la București pe 11 iunie 2023.
Rambursările se vor realiza cu respectarea termenilor și condițiilor organizatorului, publicate pe siteul oficial al acestuia – https://www.emagic.ro/termeni-si-conditii/.
sursa foto: Shutterstock
Articole similare

Ce să NU faci la un concert: Ghid pentru un comportament respectuos

Participarea la un concert este o experiență plină de energie și emoție, dar pentru a te asigura că ...

Cum să te bucuri la maxim de un concert: Sfaturi pentru o experiență de neuitat

Participarea la un concert este o experiență unică, plină de energie și emoție. Pentru a te bucura l...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...