Confidenţialitate

Cele mai tari comedii romantice pe care să le urmărești de Valentine’s Day pe Netflix

CoolNews, Filme
share

Vrei să dai lovitura de Valentine’s Day? Toată lumea e plictisită de aceleași filme siropoase. Încearcă cu o comedie romantică, iar de la noi ai 5 recomandări!

Există o mulțime de filme amuzante din care să alegeți atunci când vine vorba de a găsi ceva de vizionat și, din fericire, pentru cuplurile care sunt și abonați Netflix, serviciul de streaming are o mulțime de opțiuni:

1. Yes Man: Un cuvânt poate schimba totul

După un divorț dureros, un ofițer de credite intră în mrejele unui guru motivațional, care îi cere ca, timp de un an, să nu refuze nimic din ce i se oferă,” zice Netflix.

Noi zicem doar că e unul dintre cele mai bune filme cu Jim Carrey în rol principal. Alături de el mai sunt și Zooey Deschanel dar și Bradley Cooper.

Gătește niște paste gustoase, deshide un vin bun și sigur dai lovitura! Promitem!

 

2. Iubitul meu se însoară

Dacă ești în căutarea de un film clasic pentru Ziua Îndrăgostiților, atunci este probabil un pariu sigur să mergi cu oricare dintre titlurile legendare ale genului care o are în distribuție pe magnifica Julia Roberts.

Există mai multe filme în care a jucat actrița premiată cu Oscar, care sunt o alegere perfectă când vine vorba de comediile romantice, iar cea care iese în evidență ca favorită este, fără îndoială, Nunta celui mai bun prieten al meu.

Atenție! Iubitul meu se însoară va mai fi disponibil pe Netflix doar până pe 28 februarie! 

 

3. Războiul mireselor

Știm cu toții ce scandal iese când două femei ajung îmbrăcate la fel la o petrecere. Dar te-ai întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă două prietene foarte bune ajung din greșeală să-și organizeze nunta în aceași zi?

Asta este povestea ultimului film pe care vi-l propunem astăzi. Cu Anne Hathaway și Kate Hudson în rolurile principale, Războiul mireselor acel film la care poți să râzi în hohote dar și să lăcrimezi.

E o comedie romantică de zile mari!

Poate totuși vrei să te distrezi mai mult de Valentine’s Day și vrei să mai și câștigi 10.000 de lei. Nicio problemă, avem soluția!

Dacă tu și jumătatea ta formați cel mai compatibil cuplu, sau dacă sunteți total diferiți dar vă completați, Virgin Radio Romania Breakfast te premiază cu 10.000 de lei, de Valentine’s Day!

Demonstrează întregii țări că împreună sunteți indestructibili, înscrie-te completând formularul de mai jos și rupe normele!

Avem pregătite pentru voi o serie de probe pe care le veți afla doar cu câteva ore înainte de Valentine’s Day, iar cuplul care va reuși să își cucerească titlul de POWER COUPLE, va petrece o seară alături de Veronica Trandafir și Andrei Niculae în studioul Virgin Radio Romania și va pleca acasă cu 10.000 de lei!

Ce zici? Ești gata să rupi normele, să îți arăți dragostea și să ne iei banii? Dacă alături de persoana iubită formezi un POWER COUPLE, atunci completează formularul de mai jos și pregătește-te pentru primele probe!

Petrece o noapte cu Vero si Andrei de Valentine’s Day

 

Articole similare

Netflix confirmă că pregătește un nou sezon al serialului „Wednesday”

Netflix a confirmat vineri că seria sa de succes „Wednesday” va reveni pentru un al doilea sezon. ...

VIDEO Emily in Paris revine cu sezonul 3 pe 21 decembrie! Trailerul oficial chiar aici

La un an după ce s-a mutat din Chicago la Paris, unde o aștepta slujba de vis, Emily se trezește la ...

Serialul „Wednesday” se confruntă cu acuzații de rasism: „Toți actorii de culoare...”

Netflix este criticat de abonați după ce unii fani au catalogat „rasist” noul serial despre familia ...