Cele mai tari 3 noutăți care te așteaptă anul ăsta la Electric Castle – AUDIO

CoolNews, VirginTonic
share

Organizatorii Electric Castle au pus toate detaliile la punct pentru festivalul care începe la Bonțida miercuri, pe 18 iulie și ține până duminică, pe 22 iulie.

Aceștia au mai acoperit o scenă din festival pentru ca ploaia să nu strice cheful nimănui. 30.000 de oameni vor avea astfel unde să se adăpostească de ploaie. În plus găsești pelerine și cizme la câteva standuri în festival, în caz că ai plecat în grabă și ai uitat să le pui în bagaj.

”Everything except YES means NO”  este noua campanie împotriva agresiunilor sexuale la Electric Castle. În festival vei găsi un telefon la care poți raporta orice comportament nepotrivit, iar o echipă este pregătită să intervină în orice moment.
În plus, poți cumpăra articole de lenjerie intimă cu acest mesaj, iar banii strânși merg la un ONG care susține această cauză.
Organizatorii s-au gândit și la cum îți poți umple timpul ziua, înainte să înceapă cântările. Pentru asta, s-a amenajat o zonă unde va fi o scenă de Stand up Comedy și spații pentru workshop-uri și seminarii pe teme serioase.
Dar cea mai mare surpriză, anul acesta prezentatorii Electric Castle TV vor fi matinalii Virgin Tonic, Shurubel și Ionuț.

Despre toate noutățile am povestit în Virgin Tonic cut Andi Vanca, unul dintre organizatorii festivalului de la Bonțida.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Meet me at the Castle!

 

Articole similare

Barul SABER Elyzia, atracția Electric Castle 2018 (P)

Electric Castle, unul dintre cele mai cool festivaluri din România, a fost și anul acesta un succes!...

Cum arată bilanțul polițiștilor după Electric Castle

MAI lovește din nou cu un mesaj super cool. După ce la debutul Electric Castle le-au transmis festiv...

Acesta a fost mesajul lui Jessie J la încheierea Electric Castle - VIDEO

Electric Castle s-a încheiat cu un show absolut magic. După 4 ani în care a stat departe de lumea mu...
X