Confidenţialitate

Cele mai tari 3 noutăți care te așteaptă anul ăsta la Electric Castle – AUDIO

CoolNews, Energia aia bună
share

Organizatorii Electric Castle au pus toate detaliile la punct pentru festivalul care începe la Bonțida miercuri, pe 18 iulie și ține până duminică, pe 22 iulie.

Aceștia au mai acoperit o scenă din festival pentru ca ploaia să nu strice cheful nimănui. 30.000 de oameni vor avea astfel unde să se adăpostească de ploaie. În plus găsești pelerine și cizme la câteva standuri în festival, în caz că ai plecat în grabă și ai uitat să le pui în bagaj.

”Everything except YES means NO”  este noua campanie împotriva agresiunilor sexuale la Electric Castle. În festival vei găsi un telefon la care poți raporta orice comportament nepotrivit, iar o echipă este pregătită să intervină în orice moment.
În plus, poți cumpăra articole de lenjerie intimă cu acest mesaj, iar banii strânși merg la un ONG care susține această cauză.
Organizatorii s-au gândit și la cum îți poți umple timpul ziua, înainte să înceapă cântările. Pentru asta, s-a amenajat o zonă unde va fi o scenă de Stand up Comedy și spații pentru workshop-uri și seminarii pe teme serioase.
Dar cea mai mare surpriză, anul acesta prezentatorii Electric Castle TV vor fi matinalii Virgin Tonic, Shurubel și Ionuț.

Despre toate noutățile am povestit în Virgin Tonic cut Andi Vanca, unul dintre organizatorii festivalului de la Bonțida.

Advertisement
EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Meet me at the Castle!

 

Articole similare

Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle si Summer Well primesc bani de la guvern ca să poată sup...

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, miercuri seara, ca festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, ...

Fără Festivalul Internațional Cerbul de Aur în 2020

S-a anulat Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2020. Consiliul de Administrație al Societății Rom...

UNTOLD, NEVERSEA și ELECTRIC CASTLE și-au anulat edițiile din 2020

E oficial: inevitabilul s-a produs. 3 dintre cele mai mari festivaluri din țară și-au anulat ediția ...