Cele mai sexy actrițe nominalizate la Oscar 2017

Celebrități, CoolNews
share

Duminică, 26 februarie, va avea loc decernarea premiilor Academiei Americane de Film.  Este cel mai mare eveniment din industria cinematografică, fiind recompensate eforturile artiştilor din faţa şi din spatele camerelor.

Ca de fiecare dată, lupta pentru un trofeu este strânsă. Dar, până la ceremonie, am aruncat un ochi pe lista actrițelor nominalizate la Oscar 2017 și am făcut un top al celor mai sexy dintre ele.

5. Naomie Harris, nominalizată pentru rolul din „Moonlight”. O știm din seria Pirații din Caraibe, dar și din filmele din seria James Bond: „Skyfall” şi „Spectre”.

4. Michelle Williams, nominalizată pentru rolul din „Manchester by the Sea”. A mai primit nominalizări la Oscar pentru rolurile din „Brokeback Mountain”, „Blue Valentine” și „My week with Marilyn”.

3. Ruth Negga nominalizată pentru rolul din “Loving“. Este o actriță cu origini etiopiene și irlandeze. A jucat în “Isolation (2005), “Breakfast on Pluto” (2005), “Warcraft” (2016). 

2. Natalie Portman nominalizată pentru rolul din “Jackie“. Ea este o actriță americană de origine israeliană. În 2011 a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal.

1. Emma Stone nominalizată pentru rolul din “La La Land“. Debutul ei pe marile ecrane a fost în rolul lui Jules, în comedia “Superbad” în anul 2007. Ea a apărut în filme precum “The House Bunny“(2008), “Ghosts of Girlfriends Past” (2009) și în pelicula horror “Zombieland” sau în comedia indie “Paper Man” în 2009.

Articole similare

Au fost anunțate nominalizările la premiile Oscar

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice de la Hollywood a anunţat care sunt nominalizările la c...

Internauții au pornit un război pe Twitter după noul anunț de la Oscar

În această seară Academia de Film a făcut un nou anunț legat de ceremonia de decernare a premiilor O...

5 vedete care fac orice ca să-și ascundă copiii de paparazzi

Multe vedete de la Hollywood se mândresc cu copiii lor pe care, de multe ori, îi aduc la premiere sa...
X