Cele mai rele femei de la Hollywood

Celebrități, CoolNews
share

Vedete ca Taylor Swift sau Christina Aguilera pot părea drăgălașe, dar ele au fost catalogate ca fiind unele dintre cele mai rele femei de la Hollywood. Iar lista nu se oprește aici!

Katy Perry spune despre Taylor Swift că este Regina George deghizată în mielușel.

„Ani la rândul nu mi-am dat seama dacă Taylor este prietena mea. Venea la mine la diferite evenimente, îmi spunea ceva și apoi pleca. Iar eu stăteam să mă gândesc dacă suntem prietene sau tocmai am primit cea mai urâtă insultă din lume.”, a declarat Katy Perry.

Giuliana Rancic a intervievat aproape toate vedetele de la Hollywood, dar cea mai urâtă experiență a ei a fost cu Ariana Grande. „Am simțit că e un lucru dacă vine de la Mariah (Carey). Pentru a obține un interviu de la Mariah, faci orice. Dar când ești nouă în breaslă, când încerci să îți faci loc și ești tânăr, trebuie să faci lucrurile care trebuiesc făcute”, a declarat ea despre fițele Arianei Grande.

Christina Aguilera a insultat-o ani la rândul pe Kelly Osbourne, spunând despre ea că e grasă. „F**k you, now you’re fat, too! Now you know how it feels!”, a spus Kelly într-un interviu pentru Glamour, după ce Aguilera a luat proporții.

Gwyneth Paltrow a devenit una dintre cele mai urâte celebrități de la Hollywood, după ce a declarat că viața ei este mai grea decât a oamenilor cu slujbe obișnuite. Angelina Jolie a pus-o la locul ei, cu o declarație pentru New York Daily News, cu direcție către Gwyneth: „Nu sunt o mamă singură cu doi copii, încercând să supraviețuiască de pe o zi pe alta. Am parte de mult mai mult ajutor decât au femeile din lumea asta”.

Articole similare

Dave Grohl de la Foo Fighters o atacă pe Taylor Swift: „Noi ne numim turneul ‘Errors Tour’ – pentru ...

În timpul unui concert la London Stadium, sâmbătă (22 iunie), Dave Grohl de la Foo Fighters a atras ...

Febra Taylor Swift cuprinde Europa. Americanii iau cu asalt continentul pentru concerte mai ieftine

Turneul Eras al cântăreței Taylor Swift a debutat în Europa săptămâna trecută, după ce a cucerit pat...

Noul album lansat de Taylor Swift este oficial cel mai de succes album al decadei

The Tortured Poets Department, noul album al lui Taylor Swift, stabilește recorduri în toată lumea. ...