Cele mai rele femei de la Hollywood

Celebrități, CoolNews
share

Vedete ca Taylor Swift sau Christina Aguilera pot părea drăgălașe, dar ele au fost catalogate ca fiind unele dintre cele mai rele femei de la Hollywood. Iar lista nu se oprește aici!

Katy Perry spune despre Taylor Swift că este Regina George deghizată în mielușel.

„Ani la rândul nu mi-am dat seama dacă Taylor este prietena mea. Venea la mine la diferite evenimente, îmi spunea ceva și apoi pleca. Iar eu stăteam să mă gândesc dacă suntem prietene sau tocmai am primit cea mai urâtă insultă din lume.”, a declarat Katy Perry.

Giuliana Rancic a intervievat aproape toate vedetele de la Hollywood, dar cea mai urâtă experiență a ei a fost cu Ariana Grande. „Am simțit că e un lucru dacă vine de la Mariah (Carey). Pentru a obține un interviu de la Mariah, faci orice. Dar când ești nouă în breaslă, când încerci să îți faci loc și ești tânăr, trebuie să faci lucrurile care trebuiesc făcute”, a declarat ea despre fițele Arianei Grande.

Christina Aguilera a insultat-o ani la rândul pe Kelly Osbourne, spunând despre ea că e grasă. „F**k you, now you’re fat, too! Now you know how it feels!”, a spus Kelly într-un interviu pentru Glamour, după ce Aguilera a luat proporții.

Gwyneth Paltrow a devenit una dintre cele mai urâte celebrități de la Hollywood, după ce a declarat că viața ei este mai grea decât a oamenilor cu slujbe obișnuite. Angelina Jolie a pus-o la locul ei, cu o declarație pentru New York Daily News, cu direcție către Gwyneth: „Nu sunt o mamă singură cu doi copii, încercând să supraviețuiască de pe o zi pe alta. Am parte de mult mai mult ajutor decât au femeile din lumea asta”.

Articole similare

Taylor Swift, desemnată artistul deceniului

Taylor Swift va primi premiul Artistul Deceniului în cadrul ceremoniei American Music Awards. Evenim...

Familia Addams ascultă Christina Aguilera și Migos

Animația inspirată din seria de desene originale marca Charles Addams și produsă de MGM are premiera...

Taylor Swift are succes cu ”Lover” - VIDEO

Cu puțin timp înainte de marea lansare a materialului „Lover”, Taylor Swift a prezentat piesa care d...
X