Cele mai prost îmbrăcare actrițe de la Oscar – GALERIE FOTO

Celebrități, CoolNews
share

Criticii de modă urmăresc cu sufletul la gură defilarea de pe covorul roșu, la Oscaruri. Ei își freacă mâinile de bucurie imediat cum observă o scăpare stilistică, iar gala de duminică noaptea nu a făcut excepție la capitolul ăsta.

Pentru că viața în plastică nu e fantastică, Rachel Weisz a fost criticată pentru rochia roșie care avea o capă „bizară”, spun criticii.

Ea este urmată în topul celor mai prost îmbrăcate actrițe de pe covorul roșu de Sarah Paulson. Unii critici au asemănat ținuta actriței cu un tort cu marțipan.

Fostul star Disney, Laura Marano a optat pentru o rochie cu spatele gol la baza căruia se afla o fundă imensă. Neinspirată alegere, au spus criticii.

Despre rochia actriței Meagan Good s-a spus că ar fi arătat ca și cum o cusătură ar fi fost ruptă pentru a crea o despărțitură, ceea ce a lăsat picioarele la vedere, prea mult însă, spune criticii.

Chiar și din spate … Rochia nu a făcut prea multe pentru a impresiona datorită arcului înfățișării lipicioase care se întindea peste umerii lui Olivia

Criticii nu au apreciat nici rochia îmbrăcată de câștigătoarea Oscarului pentru cel mai bun rol feminin, Olivia Colman. Ei sunt de părere că ar fi fost mult mai bine, dacă nu ar fi existat capa din tul cu mâneci și trenă.

Ei spun că în felul ăsta a arătat de parcă ar fi ieșit din secțiunea de împachetat cadouri a unui magazin universal și s-a dus direct la ceremonie.

Articole similare

România trimite la OSCAR filmul „La Gomera”, regizat de Corneliu Porumboiu

„La Gomera”, filmul regizat de Corneliu Porumboiu, a fost desemnat propunerea României pentru o nomi...

Ce s-a întâmplat după ce Rami Malek după ce a primit Oscarul pentru cel mai bun actor - GALERIE FOTO...

Rami Malek a trăit cea mai emoționantă noapte din viața lui pe scena Dolby Theatre, la decernarea pr...

Reacția lui Glenn Close când l-a văzut pe actorul îmbrăcat în rochie la Oscaruri - VIDEO

Billy Porter, actorul care a făcut impresie cu ținuta pe care a ales-o pentru Oscaruri, a lăsat-o fă...
X