Confidenţialitate

Cele mai prost îmbrăcare actrițe de la Oscar – GALERIE FOTO

Celebrități, CoolNews
share

Criticii de modă urmăresc cu sufletul la gură defilarea de pe covorul roșu, la Oscaruri. Ei își freacă mâinile de bucurie imediat cum observă o scăpare stilistică, iar gala de duminică noaptea nu a făcut excepție la capitolul ăsta.

Pentru că viața în plastică nu e fantastică, Rachel Weisz a fost criticată pentru rochia roșie care avea o capă „bizară”, spun criticii.

Ea este urmată în topul celor mai prost îmbrăcate actrițe de pe covorul roșu de Sarah Paulson. Unii critici au asemănat ținuta actriței cu un tort cu marțipan.

Fostul star Disney, Laura Marano a optat pentru o rochie cu spatele gol la baza căruia se afla o fundă imensă. Neinspirată alegere, au spus criticii.

Despre rochia actriței Meagan Good s-a spus că ar fi arătat ca și cum o cusătură ar fi fost ruptă pentru a crea o despărțitură, ceea ce a lăsat picioarele la vedere, prea mult însă, spune criticii.

Chiar și din spate … Rochia nu a făcut prea multe pentru a impresiona datorită arcului înfățișării lipicioase care se întindea peste umerii lui Olivia

Criticii nu au apreciat nici rochia îmbrăcată de câștigătoarea Oscarului pentru cel mai bun rol feminin, Olivia Colman. Ei sunt de părere că ar fi fost mult mai bine, dacă nu ar fi existat capa din tul cu mâneci și trenă.

Ei spun că în felul ăsta a arătat de parcă ar fi ieșit din secțiunea de împachetat cadouri a unui magazin universal și s-a dus direct la ceremonie.

Articole similare

Patru români au fost invitați în Academia de film americană (AMPAS), instituţia care decernează prem...

Patru români au fost invitați în Academia de film americană (AMPAS), instituţia care decernează prem...

Gala Oscarurilor: Cea mai mică audiență TV din istorie

Gala Oscarurilor a avut cea mai mică audiență TV din istorie. Sub 10 milioane de persoane au stat...

A fost seara ”Nomadland” la Oscar: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai bună actriță în ro...

A fost seara ”Nomadland” la Oscar. Lungmetrajul i-a adus lui Chloe Zhao trofeul pentru ”cel mai b...