Cele mai populare pisici de pe internet

CoolNews, Viral
share

Internetul e locul unde pisicile din intreaga lume își fac de cap. Și cum azi e Ziua Internațională a Pisicii, am făcut un top cu cele mai cunoscute pisici de pe internet.

Maru e este o pisică din Japonia, un mascul din rasa Scottish Fold. S-a născut pe 24 mai 2007 și își încântă fanii de pe YouTube de ani întregi. În prezent, pe contul lui Maru, s-au adunat peste 570 de mii de fani.

Grumpy Cat s-a născut pe 4 aprilie 2012, iar în 2013 a devenit o celebritate pe internet datorită feței sale încruntate. Stăpânul ei, Tabatha Bundesen, spune că pisica lui este întotdeauna “supărată”.

Lil Bub este din Statele Unite ale Americii, iar primele poze cu ea au apărut pe Tumblr. Pisica s-a născut cu ceva mutații genetice, limba ei fiind în permanență în afara gurii. De asemenea, Lil Bub a fost diagnoticată cu o boală rară a oaselor. Cu toate acestea, ea este foarte drăguță și este extrem de apreciată pe internet.

Snoopy the Cat este una dintre cele mai cunoscute pisici, în special în China. E foarte chubby și simpatică.

Hamilton the Hipster Cat este o pisică salvată de pe stradă, care s-a născut probabil pe 4 iulie. Hamilton are o mustață care e mai bună decât oricare alta!

 

Articole similare

10 pisici care au semne foarte amuzante pe blană - GALERIE FOTO

Uite 10 pisici care pe lângă faptul că sunt pisici, ceea ce e un lucru destul de mișto oricum, au și...

Ajută animalele din adăposturi - VIDEO

Joi, la Virgin Tonic ne-am început ziua printre cățeluși își pisici adorabile, aflate în căutare de ...

Cele mai populare pisici de pe internet

Internetul e locul unde pisicile din intreaga lume își fac de cap. Și cum azi e Ziua Internațională ...