Cele mai fericite job-uri

CoolNews, Viral
share

Inginerii au cel mai fericit job din lume, urmaţi îndeaproape de profesori şi asistente, conform unui studiu. Ceea ce este interesant este faptul că nu există o corelaţie între un venit mare şi fericire.

Care sunt, așadar, „cele mai fericite job-uri din lume” în Marea Britanie sau în Canada:

Inginerii – au un salariu de 40.000 de lire sterline pe an. Ce îi face fericiţi? Faptul că oferă soluţii la problemele industriei şi că proiectele lor devine realitate. Au libertate în testarea unor noi idei şi învaţă lucruri noi zilnic.

Profesorii – au un salariu de 30.000 de lire sterline pe an. Ce îi face fericiţi? Copiii care învaţă. În plus, lucrul cu copiii îi menţine mereu tineri pe profesori pentru că sunt haioşi, inteligenţi şi vor să facă din lume un loc mai bun. Profesorii consideră că dacă le arăţi copiilor că o dizabilitate nu te limitează şi ei înţeleg asta, munca lor nu este degeaba.

Asistentele medicale – au un salariu de 26.000 de lire sterline pe an. Impactul lor asupra pacienţilor e ceea ce le face fericite. De fiecare dată când ajută un copil şi familia lui, ele simt că fac diferenţa în viaţa celui mic.

Medic – are un salariu de 70.000 de lire sterline pe an. Slujba lui nu este plictisitoare niciodată, întâlneşte mereu oameni noi cărora le îmbunătăţeşte viaţa.

Grădinar – are un salariu de 18.000 de lire sterline pe an. Grădinăritul este liber, eliberator, toată ziua sunt în natură, iar asta îl face fericit. Îi place să transforme cele mai brutale peisaje cu ajutorul plantelor.

Muncitor în construcţii – are un salariu de 27.000 de lire sterline pe an. Lucrează cu oameni calificaţi. Satisfacţia vine atunci când termină o construcţie pe care a început-o cu o singură cărămidă. Îi place ideea că peste 20 de ani va trece pe lângă acea construcţie şi se va mândri cu faptul că el a făcut-o de la zero.

Asistent personal – are un salariu de 20.000 de lire sterline pe an. Fiecare zi este diferită, primeşte noi provocări zilnic. Este o persoană ocupată dar e mulţumită cu faptul că îi poate aranja viaţa unei persoane astfel încât să fie productivă dar să aibă şi timp liber.

Articole similare

Dacă îți cauți un job, ai grijă ce postezi pe Facebook, Instagram și alte rețele sociale!

Șase din zece angajatori verifică, în procesul de evaluare a unui candidat pentru un job în cadrul c...

Cele 5 munchies care ne-au făcut cu ochiul la Electric Castle

Dacă-ți scade glicemia de la prea mult dans, chiar în timp ce trupa ta favorită de la festival e pe ...

Andrei Niculae i-a găsit job lui Adrian #onair

Ca în fiecare emisie, Andrei Niculae le cere ascultătorilor pe WhatsApp să-și împărtășească gânduril...
X