Confidenţialitate

Cele mai #boom vedete prezente la Monaco Grand Prix 2018

Celebrități, CoolNews
share

Mașinile de curse s-au aliniat pentru începerea cursei în acest weekend la Monaco Grand Prix 2018, la fel cum și superbele vedete ale Hollywood-ului s-au aliniat pe pistă. Anul acesta printre marile nume prezente la cursa din sudul Franței s-au numărat Tom Brady, Hugh Grant, Kit HarringtonNikolaj Coster-Waldau și mulți alții.

Evident, fiecare vedetă a dat cât mai mult pentru a face o super impresie pe pistă îmbrăcate în ținute adecvate evenimentului, dar strălucirea de Monaco a fost cel mai prevăzut element.

Kit Harrington chiar a sărit într-o mașină de curse pentru o figură de efect care i-a ieșit numai bine, asta după ce că arată mega hot până și în acel costum de curse.

Bella Hadid nu s-a mai chinuit la fel de mult ca anul trecut, când ținuta ei a fost perfect pusă la punct, de data aceasta fotomodelul a ales să fie cât mai lejer, și nu a folosit deloc machiaj.

Cea care a întors însă toate capetele a fost Kris Jenner, mama surorilor Kardashian, care a strălucit la propriu pe pistă și le-a întors tuturor privirile.

Articole similare

Trailerul filmului „Eternals”, în care joacă și Angelina Jolie (VIDEO)

Veste bună pentru fanii filmelor cu supereroi. Tocmai a fost lansat trailerul producţiei “Eternal...

Kit Harington și Rose Leslie, actorii din GOT, au devenit părinţi

Kit Harington și Rose Leslie au devenit părinţi. Actorii din „Game of Thrones” au un băiat, după ...

Kit Harington va fi tătic

Rose Leslie - soția lui Kit Harington - a confirmat în weekend faptul că este însărcinată. Actriț...