Confidenţialitate

Cele mai #boom vedete prezente la Monaco Grand Prix 2018

Celebrități, CoolNews
share

Mașinile de curse s-au aliniat pentru începerea cursei în acest weekend la Monaco Grand Prix 2018, la fel cum și superbele vedete ale Hollywood-ului s-au aliniat pe pistă. Anul acesta printre marile nume prezente la cursa din sudul Franței s-au numărat Tom Brady, Hugh Grant, Kit HarringtonNikolaj Coster-Waldau și mulți alții.

Evident, fiecare vedetă a dat cât mai mult pentru a face o super impresie pe pistă îmbrăcate în ținute adecvate evenimentului, dar strălucirea de Monaco a fost cel mai prevăzut element.

Kit Harrington chiar a sărit într-o mașină de curse pentru o figură de efect care i-a ieșit numai bine, asta după ce că arată mega hot până și în acel costum de curse.

Bella Hadid nu s-a mai chinuit la fel de mult ca anul trecut, când ținuta ei a fost perfect pusă la punct, de data aceasta fotomodelul a ales să fie cât mai lejer, și nu a folosit deloc machiaj.

Cea care a întors însă toate capetele a fost Kris Jenner, mama surorilor Kardashian, care a strălucit la propriu pe pistă și le-a întors tuturor privirile.

Articole similare

Cum răspunde Jon Snow acuzațiilor de infidelitate

Un model rus susține că a avut o aventură cu Kit Harington, actorul care îl interpretează pe Jon Sno...

9 octombrie: La mulți ani, Bella Hadid!

Ziua Propriului Business Ziua "Înfruntă-ți Fricile" Ziua Evenimentelor Care-ți Stârnesc Curioz...

Kit Harington ”Unii fani GOT vor fi dezamăgiți de finalul serialului” - VIDEO

Kit Harington recunoaște că nu toată lumea va fi fericită cu finalul serialului fenomen. Într-un ...
X