Cele 5 momente în care Avicii a zguduit scena de la Untold

CoolNews
share

Renumitul DJ suedez s-a stins din viață pe 20 aprilie, dar asta nu înseamnă că îl vom uita. În 2015 Avicii a avut unul dintre cele mai spectaculoase show-uri pe care festivalul Untold le-a văzut.

În cea de-a 2 a seară de festival tânărul DJ a strâns nu mai puțin de 60.000 de ascultători și fani, umplând până la refuz arena din Cluj. Iată cele 5 momente care ne dau fiori încă.

Am ales 5 videoclipuri filmate din mijlocul mulțimii ce ne fac să mulțumim că am simțit vibe-ul dat de Avicii alături de arena plină.

1.Intrarea sa pe scenă

Avicii și-a făcut intrarea la Untold, ediția 2015 printr-un set uimitor de lumini și o atmosferă copleșitoare și plină de energie pozitivă. Uite cum s-a văzut din mijlocul mulțimii.

2.Avicii-Wake me up

Avicii a lansat hit-ul „Wake me up” în 2013, piesa devenind repede un simbol pentru EDM. Ideea de a produce ceva total diferit a fost ceea ce i-a adus lui Avicii numărul unu în topurile muzicale din toată lumea. Lucrând o noapte întreagă alături de Aloe Blacc, cei doi au înregistrat piesa pentru că „a sunat bine de la prima frază.”

„Când am început sesiunea de înregistrări cu  Mike Eiziger și Avicii, Mike cânta la chitară pe versurile „My life is a dream/Wake me up when it’s all over”. Modul în care le-am cântat a fost perfect. Am înregistrat piesa în acea noapte și am condus până acasă varianta acustică pe care Avicii a transformat-o într-un hit. E o experiență de nedescris.”, a declarat Aloe Blacc.

3. Avicii- The Nights (My father told me)

Piesa „The nights” este o odă adusă modului în care oamenii își trăiesc viața la maxim. Avicii a transmis într-un interviu la lansarea piesei că versurile îl încurajează să trăiască „o viață pe care ți-o amintești cu drag.”

4. Avicii- Waiting for love

Piesa „Waiting for love” s-a auzit pentru prima dată la Ultra Festival din Miami în martie 2015. Versurile sugerează că atât timp cât există iubire în lume, orice obstacol poate fi depășit. În cele mai grele momente prin care Avicii a trecut, artistul asculta piesa și-și revenea pur și simplu.

5. Întregul set-up pentru concert

Nu te poți abține din plâns dacă ai ajuns până la partea asta. Avicii le-a mulțumit tuturor fanilor pentru că sunt alături de el și le-a oferit cel mai bun și plin de emoții concert. Pentru Virgin Radio, ediția 2015 Untold va avea mereu un loc special acolo în suflete și va rămâne de neuitat.

Articole similare

Ce să NU faci la un concert: Ghid pentru un comportament respectuos

Participarea la un concert este o experiență plină de energie și emoție, dar pentru a te asigura că ...

Cum să te bucuri la maxim de un concert: Sfaturi pentru o experiență de neuitat

Participarea la un concert este o experiență unică, plină de energie și emoție. Pentru a te bucura l...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...