Cele 5 lucruri pe care le fac fetele în gașcă

share

Ca să fie clar – azi e ziua găștilor de fete, de parcă am avea nevoie să stabilească cineva lucrul ăsta, în condițiile în care, fiecare zi cu fetele noastre poate fi de neuitat! Știți despre ce vorbesc!

Și dacă tot s-a găsit cineva să ne facă loc de sărbătoare între cele 365 de zile ale anului, hai să o facem să merite.

Am strâns gașca de gagici și am făcut un brainstorming ca să stabilim, odată pentru totdeauna, cam ce facem noi în gașcă.

That gossip thing

Se pare că, în continuare, cel mai bine ne stă la o sesiune de bârfă!

Shopping, girls!

La punctul 2, trecem pe listă shopping-ul. Wow, cum e momentul ăla când ieșim pe ușa mall-ului cu zeci de punguțe pentru care am ars cadrul de credit sau economiile de la părinți!

Series time

Sigur că după ce ne-am rupt picioarele prin magazine, avem nevoie de puțină relaxare. Gașca Matinalului de Vară de la Virgin Radio Romania zice că un maraton de seriale e perfect. Cristina-Creața de la LikeOne, Reme și Alexandra ar începe cu ”Sex and the City”!

Aaand bathroom time

Ei bine, după câteva vizionări, avem nevoie și de o pauză pe care o luăm tot în gașcă. Sigur știi replica: ”Merg la toaletă, vii și tu?” Nu mai știm de unde a pornit, dar pentru noi chiar și toaleta poate fi un loc super cool!

Beyonce Knowles GIF - Find & Share on GIPHY

News-feed-ing

Ultima chestie mișto de făcut, așa între gagici, ar fi un pic (doar un pic) de ”stalker”-eală a băieților de care am mai dat, în ultima vreme, pe Facebook.