Confidenţialitate

Cel mai nou cuplu din on-line romanesc! Louis si Lorena Visan, ravagii pe TIK-TOK

CoolNews
share

Louis Florea si Lorena Visan, sunt cu siguranta unii dintre cei mai urmariti si iubiti creatori de continut. Cei doi au niste comunitati mari pe TIK TOK, 450.000 de urmaritor si respectiv 300.000 deurmaritori. Au cucerit publicul prin dansurile lor atipice, dar si prin vibe-ul bun pe care il transmit prin fiecare clip sau poza postate pe Instagram sau Tiktok.

Povestea celor doi a inceput in perioada pandemiei, insa au tinut relatia lor secreta pana acum.  Au starnit curiozitatea comunitatii lor, ei postand foarte mult continut impreuna pe retelele de socializare, insa astazi Louis si Lorena si-au oficializat relatia, iar fanii lor au fost foarte entuziasmati la aflarea vestii.

“Intr-o seara ne-am hotarat sa facem Tiktok, era un trend pe care chiar imi doream sa-l fac, mai exact “kissing your BEST friend to see His/ her reaction”, asa ca am pus sunetul si i-am zis sa aiba incredere in mine. A mers. Și va vine sa credeti sau nu, de atunci a inceput relatia noastra. Nu am avut niciunul curaj sa postam Tiktok-ul, ba chiar l-am sters. Isi atinsese scopul. Nu voiam sa stie nimeni ce se intampla, era micul nostru secret.” declara Louis.

Dupa 6 luni de relatie, pe care nu au afisat-o in online, Louis si Lorena sunt pregatiti sa vorbeasca despre tot ce se specula pana acum pe retelele de socializare.

“Acum am hotarat ca este momentul sa facem totul public, sa lasam pe toata lumea sa vada cat suntem de fericiti. Suntem pregatiti sa raspundem la toate intrebarile si la tot ceea se specula in aceasta perioada in care noi ne afisam doar ca prieteni. Da, suntem impreuna si suntem fericiti. Doar noi 2, ajutandu-ne!” a declarat Lorena Visan.

Cei doi au si primul hashtag impreuna pe Tiktok, hashtag numit #MomentulPerfect, care descrie perfect ceea ce traiesc cei doi acum.

Louis Florea este un content creator, care si-a gasit succesul pe aplicatia Tiktok. Challenge-urile lui virale, dansurile si sketchurile funny l-au pozitionat la peste 23 milioane de aprecieri. De asemenea, Louis are o comunitate de peste 150K si pe Instagram, unde posteaza content artistic si unde isi tine la curent fanii cu tot cee ace face el in fiecare zi.

Lorena Visan este definitia pozitivismului, intotdeuna inconjurata de prieteni, ea transmite un vibe bun prin toate postarile sale de pe conturile de socializare. Ea a debutat pe Instagram, unde are 280K de urmaritori, oameni cu care tine legatura constant. De asemenea, Lorena activeaza si pe Tiktok, unde are o comunitate de peste 280K.

Articole similare

VIDEO Actorii și producătorii serialului „1899”, interviuri în EXCLUSIVITATE pentru Virgin Radio Rom...

Este anul 1899 și o navă plină cu emigranți părăsește vechiul continent. Având origini europene dive...

Billie Eilish a acordat același inteviu pentru al șaselea an consecutiv

Billie Eilish a acordat același interviu pentru al șaselea an la rând. Vedeta a fost intervievată pe...

TikTok marchează cele 16 Zile de Activism Împotriva Violenței de Gen din acest an prin parteneriatul...

Miloane de femei folosesc TikTok în fiecare zi pentru a se distra, inspira, educa și pentru a fi voc...