Citeste mai departe" />
ASCULTĂ
ONLINE
ASCULTĂ
ONLINE
Header

Cei trei polițiști care au rupt inimile femeilor pe internet

Citește mai mult din: CoolNews, Viral, VirginTonic
13 septembrie 2017 | 20:53

Nordman, Hamill și Rengering.
Ei sunt: cei trei poliști americani care și-au făcut un selfie și l-au postat  pe 11 septembrie pe contul de Facebook Gainesville Police Department.
Agenții au anunțat că fac parte din tura de noapte și sunt la datorie în Florida; mai precis, dau o mână de ajutor celor care au nevoie, după ce uraganul Irma a devastat statul american.
Ce a urmat? Ei bine, ce credeți că a urmat după poza asta? Femei care se rugau să să comită orice infracțiune, numai să fie în Florida și să dea nas în nas cu echipajul ăsta de poliție. Pe lângă asta, vreo 200.000 de share-uri, 140.000 de comentarii și peste 400.000 de like-uri.

Mai în glumă, mai în serios, dar și noi suntem de acord. Cum spunea un internaut: ca și cum nu ar fi fost suficient că Florida e udă destul.

Nick Liebl: ”…as if Florida wasn’t already wet enough”

Luci Kaye: ”I can’t believe how many women are objectifying these poor, fine, young, strong,handsome, brave, sexy, delicious, virile, ovulation-inducing, mouth-watering, beefy….. I can’t remember where I was going with this…”

Katii Quitter: “No one is above the law” im tryin to get underneath it 👀

Melanie Madal-Marler: ”Do cops in Florida take their handcuffs home?
…asking for a friend.”

Lisa Daniel: ” So, then they handcuffed me and said, “anything I say will be held against me.” So I said, “Officer Rengering.”

Megan Elizabeth: ”My 2 year old daughter was on my phone and somehow found this and started to kiss the phone. I couldn’t agree more. 😂#proudmommoment”

Sarah Murphy: ”What’s the punishment for indecent exposure? Asking for a friend.”